Skocz do zawartości

Poszukuję kontaktu do dobrego przewodnika - Słowenia

Gość S@lmo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Poszukuję kontaktu do dobrego i wszechstronnego przewodnika na rzekach Soca, Idrijca, i ich mniejszych dopływach. Może ktoś z Was już próbował tego typu usług i może polecić rzetelnego miejscowego speca (nimfa, streamer, sucha). Będę wdzięczny za namiar :)

Pozdrawiam

Sławek

kontakt: phd.mayfly (małpa) gmail.com

Hej.

Zawsze mówię, że niektóre prace mógłbym wykonywać za butelkę dobrego wina (przy pełnej dezaprobacie mojej żony która patrzy na realia czasów w których przyszło nam żyć).

A że nawet bardzo tanie chardonnay smakuje wyśmienicie na kamienistym brzegu Soczy to miałbyś sporą szansę na fajne łowienie .... za parę euro.

Jakbyś miał obawy, że jakość usługi idzie w parze z ceną .... :P to wysłałem Ci na priva namiar na przewodnika z pomocy którego korzystałem już jakiś czas temu ale mam z nim stały kontakt i wiem że cały czas się tym zajmuje. Zna dobrze rzeki i wszystkie miejscówki, często bywa nad wodą , łowi dużo dużych ryb i przede wszystkim wie na czym polega praca przewodnika. Jego  "spontaniczność" komunikowania się oraz otwartość może na początku wydać się trochę zbyt duża ale człowiek ma wiedzę i chętnie się nią dzieli.

tomaszek11

• 4 tygodnie później...

Jakbyś miał obawy, że jakość usługi idzie w parze z ceną .... :P to wysłałem Ci na priva namiar na przewodnika z pomocy którego korzystałem już jakiś czas temu ale mam z nim stały kontakt i wiem że cały czas się tym zajmuje. Zna dobrze rzeki i wszystkie miejscówki, często bywa nad wodą ,

Hej

podeślij mi tez namiar na gościa jeśli to nie problem.

pzdr

tomek

• 7 lat później...