Gość S@lmo Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Cześć Poszukuję kontaktu do dobrego i wszechstronnego przewodnika na rzekach Soca, Idrijca, i ich mniejszych dopływach. Może ktoś z Was już próbował tego typu usług i może polecić rzetelnego miejscowego speca (nimfa, streamer, sucha). Będę wdzięczny za namiar Pozdrawiam Sławek kontakt: phd.mayfly (małpa) gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Hej. Zawsze mówię, że niektóre prace mógłbym wykonywać za butelkę dobrego wina (przy pełnej dezaprobacie mojej żony która patrzy na realia czasów w których przyszło nam żyć).A że nawet bardzo tanie chardonnay smakuje wyśmienicie na kamienistym brzegu Soczy to miałbyś sporą szansę na fajne łowienie .... za parę euro.Jakbyś miał obawy, że jakość usługi idzie w parze z ceną .... to wysłałem Ci na priva namiar na przewodnika z pomocy którego korzystałem już jakiś czas temu ale mam z nim stały kontakt i wiem że cały czas się tym zajmuje. Zna dobrze rzeki i wszystkie miejscówki, często bywa nad wodą , łowi dużo dużych ryb i przede wszystkim wie na czym polega praca przewodnika. Jego "spontaniczność" komunikowania się oraz otwartość może na początku wydać się trochę zbyt duża ale człowiek ma wiedzę i chętnie się nią dzieli.tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jakbyś miał obawy, że jakość usługi idzie w parze z ceną .... to wysłałem Ci na priva namiar na przewodnika z pomocy którego korzystałem już jakiś czas temu ale mam z nim stały kontakt i wiem że cały czas się tym zajmuje. Zna dobrze rzeki i wszystkie miejscówki, często bywa nad wodą ,Hejpodeślij mi tez namiar na gościa jeśli to nie problem.pzdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 również proszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi