wyjec Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Czy może będę miał przyjemność któregoś z kolegów spotkać w czasie Woodstock ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 będę, będę ale... w pracy i nie na dlugo, ale moze jakiegos browara uda sie spic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja zajeżdżam 1 sierpnia i zapewne tak jak rok temu wbijam z namiotem na szczyt góry . Jednak przy tej temperaturce na pewno w okolicach Lech będę przybywał najczęściej . Jak coś to na priva mogę podać numer i się zdzwonimy jak będziemy mieć siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 w sumie mam 3 km więc pewnie będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Jak co roku, tez na pewno będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja jeszcze nie wiem...chciałbym, ale nie wiem czy czasu starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Właśnie skończyłem przeglądać rozkład woodstockowych pociągów i dla mnie wygląda to nieciekawie... 430km do pokonania. Mimo wszystko to nie te kilometry są głównym powodem przez który prawdopodobnie nie pojadę... Edytowane 18 Lipca 2014 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja mam 330km ale warto jechać Jak coś http://woodstockfestival.pl/pl/przystanek_woodstock/woodstockowe_zycie/bank_wspolnych_dojazdow tu może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 jaki jest repertuar na tegoroczny Woodstock?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Świnki pewnie też będą jak co roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 jedni jadą pociągiem inni lecą samolotem, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Uchwyceni w Gorzowie, dzisiaj będą w Kostrzynie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kon Tiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) O tu są scny rozpisanehttp://www.wosp.org.pl/przystanek_woodstock/ktozagra Edytowane 29 Lipca 2014 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Troszkę z innej beczki... może ktoś z południa Polski wybiera się w Piątek w okolice Dębicy na Śnieżka czad festiwal? Wiadomo to nie Woodstock, nie ten klimat ale za to dla mnie dość nie daleko i fajne kapele: Totentanz,Sabaton,Coma,Strachy na lachy,Dżem. Można by wychylić jakąś pianę Pozdro. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi