xein Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jest to Wawer a dokładnie Radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conti Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja od marca będę nad Wkrą co najmniej 2 razy w miesiącu także jak ktoś chętny to zawsze można pojechać razem. Jakby co zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja Grochów, będziemy w kontakcie jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ok będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Bardzo znajome okolice za tych fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukatron Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam wszystkich kolegów i koleżanki po kiju! Jak się nie mylę to mój pierwszy post.Dawno mnie nie było na forum, wyjechałem. W tym roku chciałbym zacząć ostro sezon już tylko jak się trochę ociepli, wypad nad wodę ze spinem jaź/kleń. Jako że w tym roku sprzedałem samochód, nastawiam się na Wisłę w Warszawie i okolicach. Oczywiście bardzo chętnie zabrał bym się z którymś z Was nad piękną Wkrę. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ronin ... na opisywanym przez ciebie odcinku Wkry pojawię się również w marcu jak będę jechał do siostry. Chętnie wymienię się spostrzeżeniami. Nie łowiłem jeszcze na tej rzece ale... ilekroć mijam most tyle razy obiecuję sobie że tam połowię. Szukałem informacji dawno temu nt gatunków ryb jakie tam występują ale nie znalazłem za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 na początek pobiegam na ostatnich 2km Wkry przed jej ujściem do Narwi, jeśli będzie słabo wybiorę się wyżej w okolice Błędowa.Myślałem, że może pod koniec lutego ale zimna znów zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Niestety mam zbyt daleko na częste wycieczki nad Wkrę dlatego mam nadzieję że post nie będzie przez Was panowie zapomniany i raz na jakiś czas ktoś złoży małą relację z tego ci się dzieje nad woda. Osobiście będę wdzięczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Też się napaliłem na Wkrę wiosną. Póki co nad Wkrą zima pełną gębą. Fotki dzisiejsze z mostu w Sochocinie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero8 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich,Planowałem wypad nad Wkrę w ten weekend i jeśli pogada mi nie pokrzyżuje planów, będę w niedzielę w okolicach kościoła w Pomiechówku . Aha, no i oczywiście muszę znaleźć czas podjechać na Twardą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Co do połowów nad Wkra zimowych to znajomy kilka lat temu złapał tam troć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero8 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Byłem, pomachałem i złapałem... katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ktoś był ostatnio nad Wkrą ? Jakie wygląda woda w okolicach Pomiechówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero8 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ostatnio to nie wiem, ale 2 tygodnie temu to koło mostu w Pomiechówku były tłumy spławikowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jechałem we wtorek rano wdłuż Wkry od Borkowa do Pomiechówka - woda podwyższona, ale nie wylała z koryta - to tyle co widać z auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czy ktos wie jaka jest woda na wkrze i jak wyglada sytuacja kleniowo- jaziowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Czy ktos wie jaka jest woda na wkrze i jak wyglada sytuacja kleniowo- jaziowa? Przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wedle zeznań kolegi Wkra jest jeszcze w korycie.A jak z rybkami to sprawdzę w niedzielę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja z kolei dostałem dziś informację, że woda w okolicach Pomiechówka bardzo wysoka. O spiningowaniu nie ma mowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W niedzielę przejeżdżałem przez Pomiechówek-woda wysoka,ale w korycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W niedzielę przejeżdżałem przez Pomiechówek-woda wysoka,ale w korycie. A nie widziałes gromadki wedkarzy pod mostem?Podobno nieźle się tam działo w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W niedzielę przejeżdżałem przez Pomiechówek-woda wysoka,ale w korycie. A nie widziałes gromadki wedkarzy pod mostem?Podobno nieźle się tam działo w piątek. Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W niedzielę przejeżdżałem przez Pomiechówek-woda wysoka,ale w korycie. A nie widziałes gromadki wedkarzy pod mostem?Podobno nieźle się tam działo w piątek. Tzn? Sumy i trocie szły w góre rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W niedzielę przejeżdżałem przez Pomiechówek-woda wysoka,ale w korycie. A nie widziałes gromadki wedkarzy pod mostem?Podobno nieźle się tam działo w piątek. Tzn? Sumy i trocie szły w góre rzeki Czyli płocie (gruntowe ) i ukleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi