Skocz do zawartości
  • 0

"Na żywo czyli online" - relacja z targów wędkarskich oraz spotkania forumowiczów

admin

Pytanie

Cześć,

Jedną z podstawowych zalet życia w globalnej wiosce jest fakt, że przybliża ona pewne zjawiska. Wiemy zatem jak wyglądają imprezy w rodzaju wystawy rodbuildingowej RodExpo czy targi wędkarskie takie jak amerykański ICAST. Kiedy tą naszą świadomość zderzamy ze zjawiskiem pt. „targi wędkarskie w Polsce” uczucia ogarniają nas szczególne….Toteż temat rodzimych „targów wędkarskich” redakcja jerkbait.pl z roku na rok traktuje ze słabnącym zainteresowaniem. Niewiele brakowało żebyśmy tym razem powiedzieli redkatorskiemu obowiązkowi wreszcie: dość – gdyby nie jedno wydarzenie.

Zapraszamy!

Pozdrawiam

Friko, Gumofilc i Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Targi - byłem bardzo ciekaw jak będą wyglądały, jednak może właśnie przez to miałem za duże oczekiwania w stosunku do tego co przyniosła rzeczywistość. A rzeczywistość targów w/g mnie była lustrzanym odbiciem polskich realiów wędkarskich, czyli kupe standardów i szarości oraz dosłownie 5% perełek (czytaj: rodbuilderzy oraz przewodnicy).

Perełką soboty było wieczorne spotkanie :D Było naprawdę miło, każdy otwarty na dyskusje, uśmiechnięty, szczęśliwy chwilą że mógł zobaczyć, poznać i porozmawiać z tymi wszystkimi osobami, które mógł do tej pory poznawać poprzez dyskusje na forum oraz oglądać na zdjęciach z rybami. Oraz serdeczne dzięki dla Remka za jego trud i poświęcenie w przedstawieniu nam relacji z mistrzostw! (ale z drugiej strony słyszałem że w między czasie proponował całusy mojej żonie :angry: )

Po wyjściu z lokalu razem z Karolcią podsumowaliśmy ten wieczór stwierdzeniem: było to miejsce spotkania wielu samych serdecznych osób zafascynowanych wędkarstwem i każdy czuł się jak wśród swoich :D

• 0

Chcialbym móc napisac co innego o targach, ze bylo inaczej niz zwykle. Jezeli bylo inaczej to raczej na minus w stosunku do roku poprzedniego, a to z powodu absencji kilku duzych firm, ktore mogly pokazac cos ciekawego i uzytecznego.

Nic wiec dziwnego, ze moj spacer po targach ograniczyl sie do odwiedzin stoisk Rodbuilderów(była naprawde duza i bogata oferta, z ktorej kazdy mogl cos wybrac dla siebie) i przejscie odcinka łaczacego w/w ze stoiskiem Przewodnikow wedkarskich.

Prawdziwe jednak spotkanie rozpoczelo sie zaraz za rogiem, w knaipce na Myśliwieckiej. Przyszlo tak wiele osob, ze byl problem z zajeciem miejsca nawet przy barze... <_<

Byla Prezentacja Remka o łowieniu podlodowym....ale rowniez mialy miejsce i inne prezentacje, a to o przynetach, a to o planach wedkarskich blizszych i dalszych, rodbuildingu i wielu innych sprawach... :D

Jednym slowem dzialo sie wszystko to, z powodu czego cos nas ciagnie na takie spotkania.

Chcialbym wszystkim, zarowno obecnym fizycznie , jak i duchem, podziekowac za to, ze Was przyciągnęło.

Bylo rozwojowo i ogolnie fajnie.

Gumo

• 0

Witam,

Na początku dziękuję wszystkim za tak liczne przybycie na nasze stoisko. Dziękuję również za opinie i dyskusje dotyczące naszych wędzisk. Po powyższych opiniach chce się pracować! Bardzo miło będziemy wspominać spotkanie w knajpce. Remku, kapitalna prezentacja! Co do ogólnych wrażeń z Targów-niestety nie najlepsze. Jako wystawcy nie jesteśmy również zadowoleni z organizacji Targów. Trzeba będzie pomyśleć nad inną formułą promocji i prezentacji naszej oferty.

Pozdrawiam,

Ireneusz Matuszewski

• 0

Witam,

ja ze swej strony chciałbym podziękować wszystkim forumowiczom za ciepłe przyjęcie i sympatyczne rozmowy. Spotkanie w Returnie- pierwsza klasa, do tego prelekcja Remka... . Przeżyłem naprawdę fajne chwile przez te 3 dni, za co adminom i userom jerkbait-a jeszcze raz składam wielkie podziękowania.

Pozdrawiam.

Roman Pietrzak.

• 0

My także serdecznie dziękujemy wszystkim za odwiedziny naszego stoiska i ciepłe słowa!

Wieczorne spotkanie sympatyczne jak zwykle, w szerokim gronie, szczegółowa opowieść Remka bardzo fajna, w naszym klimacie.. haha.. choć ogólnie mamy wrażenie niedosytu, byliśmy zbyt zmęczeni i zdecydowanie za szybko trzeba było wracać do hotelu..

Pozdrawiamy, szczególnie tych, których nawet na żywo nie poznaliśmy, nie zamieniliśmy słowa.. trzymanko!!

• 0

Serdecznie dziękuję wszystkim za odwiedzenie mojego stoiska na targach. Po raz pierwszy pokazałem swoje kijki na tak dużym forum, i powiem szczerze, nie spodziewałem się aż tak pozytywnego przyjęcia (w końcu konkurencja też nie śpi :D ) Za to również wszystkim gorąco dziękuję i obiecuję nie spuszczać z tonu.

Spotkanie potargowe było przesympatyczne, szkoda tylko, że lokal jest trochę daleko od Żar :(

Pozdrawiam

Waldemar Saks