Skocz do zawartości

KLENIE 2009

Chub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Woda to słynny Grand Union Canal, który jest poprzedzielany sluzami na całej długości. Odcinek na którym łowie jest dostępny tylko dla członków klubu więc sama Rod Licence nie wystarczy. Jest kleń, brzana, trochę szczupaka i piekne okonie. Wczoraj warunki były bardzo trudne ze względu na ciagłe zmiany pogody, zimno i utrudniający rzuty porywisty wiatr. Nie skutkowały woblery ani małe blaszki. Dopiero kiedy zaczałem od obrotówek nr.3 zaczęły się wyjści. To chyba tyle:) Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Wczoraj delikatnie rozpocząłem sezon kleniowy:)Skusiły się 4 rybki. Trzy powyżej 40cm z małym okładem.

Gratki Ginel. Pewnie znowu okupowałeś swoje tajne miejscówki na ...

Ja na razie mam mało czasu na kleniowanie , a i wyniki są niezadowalające. Ostatnie klony złowiłem w Święta Bożego Narodzenia.

Pozdrawiam.

W końcu i nad Wrocławiem wyszło słońce. Wypadało przetestować nowy aparacik, a że Andrzej miał kilka wobków do przetestowania, zdecydowaliśmy się sprawdzić stan wody w okolicznych rzeczkach.

Cóż wam mogę powiedzieć, gdyby zawsze udawało się tak rozpocząć sezon. Andrzej nie mógł dłużej na to patrzeć i pojechał testować woblerki nad inną rzeczkę... <_< Na szczęście wcześniej przetestowaliśmy wspólnie nowy nabytek ilustrujący emocje...

Taki oto marcowy pięćdziesiątaczek:

.

post-43-1348914274,4485_thumb.jpg

post-43-1348914274,5358_thumb.jpg