jerzy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 gratulacje! jak ja bym polowil klenie na wiosennnych kanalach i rzeczkach! Baloo wrzuc razem a Andrzejem L wiecej fotek i napiszcie cos o samej wyprawie! pozd JW tofik jak tam moja lodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 @jerzy - wyprawa to zdecydowanie zbyt szumne słowo. Ot pojechaliśmy na dwie godzinki, bo ciężko już wytrzymać w domu, a jeszcze czyta się takiego jerkbaita, naogląda kabanów z północy lub za oceanów i nosi człowieka. Duża woda, mętna, silny nurt... Na szczęście przyroda się budzi. Były brania, widzieliśmy nawet atak bolka, jest nadzieja na dobry kolejny sezon. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 O to znacznie lepiej niz unas. Ja ostatnio zaliczylem powrot o kiju a dotego zmarzlem w poranej wodzie strasznie. Sloniu na muche cos tam wyjal. Walczcie z tymi kleniami. Chetnie poczytam i poogladam. Klenia nie widzialem od prawie 2 lat JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No i fajnie, Gratulacje Baloo W ten wekkend nie było jak wystartować ale w przyszłym tygodniu sezon dla i dla mnie się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Teraz z każdym kolejnym cieplejszym dniem powinno być już tylko lepiej i lepiej. @jerzy - osobiście z prawdziwymi kleniami czekam na lato. Od kiedy zacząłem je łowić z powierzchni, nic nie daje mi takiej radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Gratuluje Ja w drugiej polowie marca atakuje klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Pięknie! Ale mieliście pogodę - pozazdrościć. ..... chyba powoli się zaczyna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Pięknie! Ale mieliście pogodę - pozazdrościć. ..... chyba powoli się zaczyna .... a tak by the way to ty Remas moglbys zaczac regularnie lowic klenie na casting i publikowac tu fotki. warunki masz w rejonie warszawy nienajgorze JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ...Zostałem brutalnie obudzony skoro świt po 10....Pierwszego telefonu nie odebrałem...myśląc że może ...się odczepi... Ale nie...zadzwonił znowu... No to w końcu dałem się namówić na wyjazd...I co? W drugim rzucie sponiewierał mnie takim kabanem.... Gratulacje jeszcze raz Mateusz Ale niech tylko ta woda się wyklaruje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 - dobre dobre Jurku, może i tak ale ... ja wolę bolenie jak mam chwilę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Piękny kleks !! No i pogoda u was jak marzenie, ja już pięć dni nie widziałem słońca Może w nadchodzący weekend coś się zdziała... PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Gratulacje Baloo Ja klenia nie miałem na kiju już ponad trzy lata...Miło popatrzeć na takie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Do kalendarzowego konkursu z nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Do kalendarzowego konkursu z nim! Oooooo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Gratuluje Panowie. Piękne klenie. Mi zrobili zakazy spinna na moich łowiskach do kwietnia:(. Trzeba szukać dalej, jeszcze dalej.... Ale się znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Do kalendarzowego konkursu z nim! Oooooo tak No z ust mi to wyjeliście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 W końcu i nad Wrocławiem wyszło słońce... - A z tym słońcem klenie - chciałoby się powiedzieć.Gratuluję klonów!!! Super zdjęcia , piękna prezencja.A z drugiej strony to myślę sobie , co tam Andrzej szykuje nowego na kleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 No to w końcu dałem się namówić na wyjazd...I co? W drugim rzucie sponiewierał mnie takim kabanem.... No cóż. Po prostu postanowiłem, że w tym roku jeżdząc z takim wyżeraczem jak Andrzej, będę skoncentrowany od samego początku. Zwykle to wyglądało tak, że zanim ja zdążyłęm pomyśleć o złowieniu ryby, musiałem biec robić zdjęcia Andrzejowi. Tym razem pierwszy rzut był na rozprostowanie żyłki, a w drugim zagryzł klenik. Ech, czego chcieć więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wyszło Słońce, więc klenie wyszły. A jak klenie i światło, to wyszły również zdjęcia. Gratuluję udanego startu, choć jest takie powiedzenie... Ja tam nie jestem przesądny, pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 cieszy ,że w końcu coś ruszyło gratulacje dla łówców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 o matek zlapal grubego kleksa gratuluje misiek to na jednego z tych wobkow, co mi je golab pocztowy w gory na plecach mial przytargac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 widzę że na polskich wodach też da sie złowić zimowego klenia wielki GRATKI BALOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Gratuluje pieknego klenia kolego Baloo. Oto moje pierwsze równe 50cm w tym sezonie. Przynetą też był salmo hornet. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 pięękny klonek! ehh zazdrość to pierwszy stopień do piekła;/ja też poszukam znów kleni w ten weekend.. i w związku z tym pytanie.. jaki kolor był tego horneta bo może ja ciągle trafić nie mogę w ten właściwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Biały z czerwonym sterem. Imitacja płotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi