karuzo27 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a czyli dobrze obstawiałem ostatnio.. ale chyba kleni nie było;p mam takiego 3cm z jedną kotwiczką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a czyli dobrze obstawiałem ostatnio.. ale chyba kleni nie było;p mam takiego 3cm z jedną kotwiczką.. Wydaje mi się, że o tej porze roku i przy tych temperaturach skuteczniejszy mógłby być większy rozmiar Chociaż już powoli wita wiosna i można zacząć łowić mniejszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Z ust mi to wyjąłeś Ja łowie na 4cm i większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 no a ja chodząc własnie po mojej rzeczce zasugerowałem się tym, że przy brzegu stało sporo drobnicy (obstawiałem na małe jaziki) i pomyślałem że może on teraz za tym gania.. dlatego założyłem najmniejszy rozmiar;) OK w takim razie posłucham waszych rad i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Marcin jeszcze raz gratki.Ja natomiast odwiedziłem po pracy swoje stare mety i półtorej godziny wystarczyło by oszukać dwa kleksy +45 cm...Oto jeden z nich... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No pięknie przemek, chyba się zaczyna Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 @Baloo dobry kleksowy początek 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt że znó zaczął padać śnieg. W takim Wałbrzychu jest biało. W ślad za tym poziom w rzekach nie tak szybko opadnie i trzeba będzie jeszcze trochę poczekać na normalne łowienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 kiedy powodziowa woda opada, to sa takie 2-3 magiczne dni, w ktore lapie sie nie tylko duzo ale tez te duze, warto je wyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 kiedy powodziowa woda opada, to sa takie 2-3 magiczne dni, w ktore lapie sie nie tylko duzo ale tez te duze, warto je wyczaic Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 warunek jest jeszcze taki pitt: musza byc :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 cos w tym jest albo trzeba umiec je znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 warunek jest jeszcze taki pitt: musza byc :roll Kleksy są wszędzie Może nie tyle co na Wyspach czy u Pitta, stąd nie ma dużej konkurencji pokarmowej u nich, ale i tak tych rybek jest u nas całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 pierwsze 55+ w tym roku ... w koncu *UFF* . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Noooo wkoncu Gratluje Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Chciałbym zobaczyć go w pełnej krasie chociaż fotka lux.Co ta za agrafka, przy szczęśliwym woblerze?Gratuluję, pozdrawiam Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 pelnorozmiarowo wygladal tak ... choc to zdjecie nie przekazuje ile ten grubas mial nadwagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Jaki wyzłocony Piękna sztuka Kongratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Piękny kaban!!!Gratulacje Pitt. Tylko szkoda , że fotka nie z łowcą...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Pitt, to już nie kleks. Atrament się wylał Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja takiego klonka to bym sobie życzył na zdjęcie miesiąca marzec na jerkbait.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Aleeee klenisko, graty dla łowcy. Kurdę, kiedy ja będę miał okazję podjąć walkę z takim spaślaczkiem..... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Gratulacje. Sezon przełamany Teraz już bedzie tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Oj, aż się gorąco zrobiło. Zdecydowanie konkursowa fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Dzisiejszy klonek dla odświerzenia tematu... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi