Chub Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No pięknie. Krótkie spodenki, słoneczko i jeszcze klenik czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Gratuluje Przemek! Widze ze na wyspie juz lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Gratuluje twardzielu. Ja muszę jeszcze czekać do 1 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Wlasnie dzis poszlem na rybki ale straszne brzydkie pogoda i mocno wiatr a woda bylo mocno fala i szwal ale na koncu zlapalem 35cm klen kilka klenie po 25-30cm na koncu wroci do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Dzisiejszy klonek dla odświerzenia tematu... Przemku, czy mi się wydaje, czy przy agrafce dynda żabka Rebela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Wlasnie dzis poszlem na rybki ale straszne brzydkie pogoda i mocno wiatr a woda bylo mocno fala i szwal ale na koncu zlapalem 35cm klen kilka klenie po 25-30cm na koncu wroci do wody lukexio - gratulację !! Na wiśle tak połowiłeś ?? PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Gratuluje kleniow Widze ze sie obudzily W sobote jade na ryby Moze i cos dorzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Tpe1 napisał: Przemku, czy mi się wydaje, czy przy agrafce dynda żabka Rebela? Niestety to nie żabka tylko Raczek tejże firmy. Zamieszczam poniżej zdjęcie. Ta kolorystyka dobra jest w jasne , słoneczne dni... . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 lukexio - gratulację !! Na wiśle tak połowiłeś ?? PozdrawiamKuba Sam wiesz ze na wisle jest za wysoko woda i nie mozna polowic wiec moje ulubiona miejsce kanal zeranski To moje milosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Sam wiesz ze na wisle jest za wysoko woda i nie mozna polowic wiec moje ulubiona miejsce kanal zeranski To moje milosny Dlatego byłem zdziwiony że klenie Na kanale ?? Powiem szczerze że nigdy nie łowiłem kleni na kanale, nawet nie bardzo mam pojęcie gdzie miałbym ich tam szukać PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Klenie z kanalu to szacunek, b truda zdobyczChyba ze to jazie byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Co w tym nadzwyczajnego? Ja wszystkie swoje klenie zlowilem w kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 wydaje mi sie ze to troche tak jak z boleniami ze zbiornikow trudniej je sie lapie bo w prawie stojacej wodzie maja lepsze warunki do odrzucenia przynety ale moge sie calkowicie mylic bo nie lapalem na Zeranskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 jest kanal i jest kanal, w zasadzie wszystko zalezy od uciagu, czyli jest tak, jak pisze andrew, zlapanie duzego klenia w jeziorze to tez inna szkola jazdy, niz zlapanie takiego nurtowego rozbojnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ok, rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 jest kanal i jest kanal, w zasadzie wszystko zalezy od uciagu, czyli jest tak, jak pisze andrew, zlapanie duzego klenia w jeziorze to tez inna szkola jazdy, niz zlapanie takiego nurtowego rozbojnika Oj tak, znam pewne jeziorko w Warszawie gdzie w słoneczku potrafią wygrzewać się 50 - taki a może i większe, ale nie ma na nie mocnego <_< PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 jest kanal i jest kanal, w zasadzie wszystko zalezy od uciagu, czyli jest tak, jak pisze andrew, zlapanie duzego klenia w jeziorze to tez inna szkola jazdy, niz zlapanie takiego nurtowego rozbojnika Oj tak, znam pewne jeziorko w Warszawie gdzie w słoneczku potrafią wygrzewać się 50 - taki a może i większe, ale nie ma na nie mocnego <_< PozdrawiamKuba Kubson może z muchówkami na nie najechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Kubson może z muchówkami na nie najechać? Właśnie o tym myślę Zobaczymy, mam nadzieje że jakaś przyducha ich nie złapała, jak słoneczko poświeci troszkę mocniej to podjadę i zobaczę czy jeszcze są... PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Sam wiesz ze na wisle jest za wysoko woda i nie mozna polowic wiec moje ulubiona miejsce kanal zeranski To moje milosny Dlatego byłem zdziwiony że klenie Na kanale ?? Powiem szczerze że nigdy nie łowiłem kleni na kanale, nawet nie bardzo mam pojęcie gdzie miałbym ich tam szukać PozdrawiamKuba Na kanale duzo jest klen i jazie oraz bolen:)No jasne trudno lowic na klenie Ktos ma doswiadczenie Kanal zeranski gdzie lowic klenie Ale jestem doswiadeczenie na klenie w Kanalki Zeranskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 W takim razie pozostaje tylko pogratulować !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Kubson może z muchówkami na nie najechać? Właśnie o tym myślę Zobaczymy, mam nadzieje że jakaś przyducha ich nie złapała, jak słoneczko poświeci troszkę mocniej to podjadę i zobaczę czy jeszcze są... PozdrawiamKuba Świetny pomysł, muszę sam spróbować, bo też mam takie jeziorko (20 na 30 m i 4m głębokości) w okolicach Warszawy, przyłowem będą piękne wzdręgi. Macie jakieś sprawdzone muchy kleniowe poza red tagiem i muchą kaszubską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kolejny klonek dla odświeżenia tematu... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Super Przemek, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Przemek fajnie zdjecie ale Gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Przemku Gratki!!! Poniewaz jestem nowy tu na forum to witam Wszystkich Jerkbaitowcow:) Przemku mozesz zdradzic co to za wedeczka??? Wlasnie przymierzam sie do jakiejs kleniowki... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi