Skocz do zawartości

KLENIE 2009

Chub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Tpe1 napisał:

Przemku, czy mi się wydaje, czy przy agrafce dynda żabka Rebela?

Niestety to nie żabka tylko Raczek tejże firmy. Zamieszczam poniżej zdjęcie. Ta kolorystyka dobra jest w jasne , słoneczne dni...

.

Pozdrawiam.

post-953-1348914285,9655_thumb.jpg

Sam wiesz ze na wisle jest za wysoko woda i nie mozna polowic wiec moje ulubiona miejsce kanal zeranski B) To moje milosny :mellow:

Dlatego byłem zdziwiony że klenie :D

Na kanale ?? Powiem szczerze że nigdy nie łowiłem kleni na kanale, nawet nie bardzo mam pojęcie gdzie miałbym ich tam szukać :(

Pozdrawiam

Kuba

jest kanal i jest kanal, w zasadzie wszystko zalezy od uciagu, czyli jest tak, jak pisze andrew, zlapanie duzego klenia w jeziorze to tez inna szkola jazdy, niz zlapanie takiego nurtowego rozbojnika

Oj tak, znam pewne jeziorko w Warszawie gdzie w słoneczku potrafią wygrzewać się 50 - taki a może i większe, ale nie ma na nie mocnego :mellow: <_<

Pozdrawiam

Kuba

jest kanal i jest kanal, w zasadzie wszystko zalezy od uciagu, czyli jest tak, jak pisze andrew, zlapanie duzego klenia w jeziorze to tez inna szkola jazdy, niz zlapanie takiego nurtowego rozbojnika

Oj tak, znam pewne jeziorko w Warszawie gdzie w słoneczku potrafią wygrzewać się 50 - taki a może i większe, ale nie ma na nie mocnego :mellow: <_<

Pozdrawiam

Kuba

Kubson może z muchówkami na nie najechać? :D

Sam wiesz ze na wisle jest za wysoko woda i nie mozna polowic wiec moje ulubiona miejsce kanal zeranski B) To moje milosny :mellow:

Dlatego byłem zdziwiony że klenie :D

Na kanale ?? Powiem szczerze że nigdy nie łowiłem kleni na kanale, nawet nie bardzo mam pojęcie gdzie miałbym ich tam szukać :(

Pozdrawiam

Kuba

Na kanale duzo jest klen i jazie oraz bolen:)No jasne trudno lowic na klenie :wacko: Ktos ma doswiadczenie Kanal zeranski gdzie lowic klenie :D Ale jestem doswiadeczenie na klenie w Kanalki Zeranskim ;)

Kubson może z muchówkami na nie najechać? :D

Właśnie o tym myślę :D

Zobaczymy, mam nadzieje że jakaś przyducha ich nie złapała, jak słoneczko poświeci troszkę mocniej to podjadę i zobaczę czy jeszcze są...

Pozdrawiam

Kuba

Świetny pomysł, muszę sam spróbować, bo też mam takie jeziorko (20 na 30 m i 4m głębokości) w okolicach Warszawy, przyłowem będą piękne wzdręgi. Macie jakieś sprawdzone muchy kleniowe poza red tagiem i muchą kaszubską???