Maniek_17 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam Gratuluje pięknych kleni:) Aż chce sie nad wode wyskoczyć... ale trzeba się powstrzymać na razie... matura w trakcie <_< Co do kotwic w Brombach, to też pierwsze wrażenie Ale jak zacinałem na nich kleniki po 20-25cm to chyba nie jest śle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 konkret ryba Pasiastyco to byl za wobler?Dzięki Wobek to Bromba produkcji Andrzeja Lipińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 @Pasiasty IrokezWielka Gratulacje grubasy klenie Wobler jest powierzchni podobne jak owady tak?? Pozdrq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 @Pasiasty IrokezWielka Gratulacje grubasy klenie Wobler jest powierzchni podobne jak owady tak?? PozdrqNie chcę zaśmiecać tematu fotkami innymi niż ryb.........więc sprawdź priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Kamil - Gratulacje. W zasadzie pół ryby jest moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Kamil - Gratulacje. W zasadzie pół ryby jest moje... W sumie masz racje...Ale sam się zgodziłeś na ten deal [edit-błąd się wkradł] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Gratuluję wszystkim łowcom. Ja niestety muszę poczekać, aż przestanie padać śnieg z drzew:)Zupełnie można zpomnieć o łowieniu Ale to tylko jeszcze dwa-trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Gratki za Grubaska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 @Pasiasty Irokez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Piękne klenisko Gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 @pasiasty irokeziegratuluje, to juz konkretna ryba tak trzymaj! ale i do mnie sie wczoraj szczescie usmiechnelo, bylem z juniorem w pobliskim lesie i ryby nawet sklonnne do wspolpracy byly, co zaowocowalo 2 kleniami (48 i 45)) i 3 zebaczami (poza konkurencja)... tylko mlody nie byl sklonnny do wspolpracy, bo mi nawial z aparatem ... co za mlodziez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pasiasty Irokez,Brawo Kolego za takiego klenia !!! Czy on aby odrzański? Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 @Slavobeer.Wrocławski. A jakże by inaczej Dziękuję wszystkim za gratulacje. Słowa uznania ze strony takich łowców jak Wy, to naprawdę miód na moje wędkarskie serce To olbrzymi zastrzyk radości, ale i mobilizacji do ciągłego udoskonalania się Bo doskonale sobie zdaję sprawę, że złowić jedną taką rybę to przecież ktoś może uznać za przypadek..., a być regularnym i móc się pochwalić powtarzalnością łowionych ładnych ryb w danym gatunku, to już duuużo trudniejsze zadanie.. I taki jest teraz mój cel....Pozdrawiam i połamania wszystkim życzę.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ... jeden z kilku ostatniej wyprawy... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 @patu Extra fotko Gratki klenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Gratuluję Patryk.Super zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 @Pasiasty gratki piękny kleks.Patryk Twoje też super, szczególnie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 @Pasiasty piekny klonek!!Mi zabrakło dziś troszkę do magicznej 50-stki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Gratuluję GaDza.Mogę wiedzieć co to za młynek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Przemku, to jest moim zdaniem Spro Red Arc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Spro red arc ja mam 10300 i jestem zadowolony waga 300gr 2 aluminiowe szpule lekko chodzi swietny hamulec moge tylko polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 A ja tego kolowrotka nie polece, ale to nie o to chodzi w tym watku Gratuluje pieknych kleni. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 @gaDza gratki, niezły kleks!!Dziś wraz z kolegą zrobiliśmy mały spływik kleniowo/boleniowy.Było trochę boleni 60+, jakieś jazie i niemile widziane szczupaki ... oraz kilka niezłych kleni ... w tym dwa stare, spasione kleniozaury.Poniżej jeden z nich .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Przepiekne Klenie Patu ja wyruszam o swicie a na co sie okaze nad woda<haha>zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 @PatrykPiękne klenisko!!A jak czytam, że były dwa takie... Gratulacje za klocki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi