Sobol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Cześć, jestem tu nowy. Czy ktoś próbował oszukać klenia w Rawce? Między Starą Rawą a Jeruzalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Przez Jeruzal przepływa Chojnatka a nie Rawka. Rawka od Starej Rawy płynie przez Doleck, Suliszew, Kamion itp. Klenie tam są jednak na spining ciężko jest je skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zwracam honor,miałem na myśli jeruzal jako kierunek.Czy masz może na nie jakiś patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie mam niestety. Łowię je raczej przypadkiem jako przyłów przy jaziach. Żeby nie zaśmiecać to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Popołudniowy kleń z niepozornej Prosny, ta niedoceniana przez wielu rzeczka potrafi często zaskoczyć. Bywało by może jeszcze lepiej gdyby nie kłusownicy, jednego Strzałce udało się zdrowo przegonić, co z tego jak po kilku godzinach wrócił. Na zdjęciu kuzyn Darek z kleniem 45 cm złowionym na żuczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Gratuluję kleksa! Piękna rzeka , bardzo ciekawe zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 @Gemba na jakim odcinku prosny łapiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 W zasadzie jeździmy na Prosnę między Macewem, a Robakowem lub Prusinowem. Ten dość długi odcinek znamy i odwiedzamy najczęściej, bo jest w odległości + - 20 km od Pleszewa. Ten z fotki padł w okolicy Grodziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 odgrzebuje watek, bo od tygodnia cisza znalazlo sie troche czasu i kelnie tez sie znalazly . jakosc zdjec 'telefonicznych' jest przerazajaca (musze sobie koniecznie kupic jakis nowy kompakt) ... mam nadzieje, ze wstawicie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dzisiejszy klenik z Wisły, w dodatku moja nowa życiówka Prawie 56 cm Ledwo zmieścił się do podbieraka Wziął przed przelewem na płytkiej 0,5 m wodzie Zdjęcie jakoś nie odzwierciedla wielkości ryby a nie umiem jeszcze jakoś zaprezentować na miarę fotek @patu i innych Robione samodzielnie z samowyzwalacza bo kolega Łukasz pojawił się w momencie jak wypuszczałem Oprócz klenia, było kilka jazików do 35 cm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 @pirania74 brawoooo Gratki pieknie klonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Pięknie Paweł. Gratuluję i czekam . Na sześćdziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Łukasz, Waldek dzięki Magiczne 60 cm? Trudna sprawa ale zdaje się możliwa Oby jeszcze w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Pitt , Paweł gratuluję kleksów. U mnie 16-go zaczyna się sezon na rzekach , więc będzie się więcej działo. Jeszcze parę dni i ruszam. Do tego czasu posucha , bo łowiska kanałowe się buntują. Pitt , cóż to za wobek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Pitt , cóż to za wobek??? uhmmm ... zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Gratki @pirania, super klex!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Przemek, Patryk dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Długi weekend spędziłem nad moim ulubionym Bugiem Trochę czasu poświęciłem kleniom, złowiłem 4 sztuki w przedziale 32-40 cm. Ryby najlepiej brały w środę w trakcie załamania pogody i w niedzielę gdy się wypogodziło i ucichł silny wiatr. Miałem sporo brań, ale ryby odbijały się od przynęt lub spadły w trakcie holu, w tym 1 konkretna, ostro wybierająca żyłkę z kołowrotka Nie mam jednak pewności, czy był to kleń, gdyż z tych samych miejscówek złowiłem też 3 szczupaki.Stały twardo w silnym nurcie obok kleni. @pirania74 gratki za pięknego klenia, ja też muszę jeszcze popracować nad prezentacją ryb i pozowaniem do zdjęć. . pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam Dzisiejszy jeszcze świeży, oczywiście wiślany.Złowiony na wobler, było jeszcze parę, ale mniejszych.. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 @kubson gratki pieknie klonowe:)ale gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kubson Piękny srebrzysty gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ladna ryba i ladna nocna fota. Gratki Kuba.Sandal nie gryzl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Gratuluję koledzy!Mój dzisiejszy Bronek jakby uśmiechnięty... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 @kubson, Przemek Gratki Ładne kleniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dzięki Panowie. Andrew, do zdjęcia to mam wiele zastrzeżeń.Dokładnie, sandały wczoraj średnio więc trzeba było szybko się Przebranżowić. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi