Tomek_N Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Piekny chub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Gratki Przemek. Ładny, ciekawie zaprezentowany kleks i fajna focia.Pozdrawiam P.S dzięki wszystkim za miłe komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Przemek tez Swietnie zaprezentowal Spaslaczka.Jak tak patrze na wszae efekty i fotki to widze ze musze sie duzo jeszcze nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Dziękuję Koledzy.Gugcio jest tutaj od kogo się uczyć fotografii. Choćby Remek , Zanderix , Patu... To są dobre przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ostatnio kilka kleników, ale nic co by się nadawało na forum Wypad z kolegą karpiarzem(ale i zapalony spiningista-szczupakowiec z niego.) nad wodę i pokazywałem mu jak się łowi na smużaki....Pierwszy raz miał kontakt z takim łowieniem. Ja wyciągnąłem 2 kleniki +30cm i zaliczyłem sporo wyjść, a mój uczeń zaliczył kleksa 46cm Mistrz ze mnie żaden, prędzej miszcz ale przynajmniej zaraziłem kogoś kleniami(już kijaszka szuka pod kleniki )Poza tym kilka kontaktów z innymi, dużymi rybami...niestety porażki...pod koniec tygodnia rewanż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ostatnio kilka kleników, ale nic co by się nadawało na forum Wypad z kolegą karpiarzem(ale i zapalony spiningista-szczupakowiec z niego.) nad wodę i pokazywałem mu jak się łowi na smużaki....Pierwszy raz miał kontakt z takim łowieniem. Ja wyciągnąłem 2 kleniki +30cm i zaliczyłem sporo wyjść, a mój uczeń zaliczył kleksa 46cm Mistrz ze mnie żaden, prędzej miszcz ale przynajmniej zaraziłem kogoś kleniami(już kijaszka szuka pod kleniki )Poza tym kilka kontaktów z innymi, dużymi rybami...niestety porażki...pod koniec tygodnia rewanż @pasiasty, co do kijka to zerknij w dziale handlowym. Ktoś oferuje Łowcę Duchów - kultowy kij na kleniojazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 @pasiasty, co do kijka to zerknij w dziale handlowym. Ktoś oferuje Łowcę Duchów - kultowy kij na kleniojazie...Dzięki Patryk Właśnie zwróciłem na niego uwagę....Sam bym go łyknął, gdyby nie to że w styczniu kupiłem Team Dragona 5-18g....a na razie budżet studencki mocno nadszarpnięty, a w robocie coraz gorzej... A koledze na razie pożyczam Kongera World Championa Dancera i jak na razie się sprawdza(wiem, wiem. To nie ta liga )Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Sprzęt to sprawa drugorzędna, na pierwszym miejscu są ryby. Szkoda, że niektórzy podchodzą do sprawy w odwrotnej kolejności... P.S Konger to niezły kij, z masowych jeden z lepszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Sprzęt to sprawa drugorzędna, na pierwszym miejscu są ryby. Szkoda, że niektórzy podchodzą do sprawy w odwrotnej kolejności... P.S Konger to niezły kij, z masowych jeden z lepszych...Zgadzam się w całej rozciągłości...TD jak na razie w pełni zaspokaja moje potrzeby i nie zamierzam go zmieniać. A kolekcjonować kijów też nie zamierzam Co do kongerów to uważam, że seria World Champion to naprawdę udane kije.... Koniec OT A wracając do kleni...No właśnie...Łowi ktoś coś ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja łowie ,ale nic konkretnego..wszystkie do 35cm.. ogolnie ciągle czaje sie na piekne klenie z wody stojącej ,ktore mam upatrzone od ponad roku.. niestety mają wszystko w d... :/ fajnie sie je ogląda bo mają ponad 60cm.. kto wie moze nawet 70cm.. jutro kolejne podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek_17 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ogolnie ciągle czaje sie na piekne klenie z wody stojącej ,ktore mam upatrzone od ponad roku.. niestety mają wszystko w d... :/ fajnie sie je ogląda bo mają ponad 60cm.. kto wie moze nawet 70cm.. Skąd ja to znam... W tamtym roku miałem sporo ataków, na smużaki, z samego rana jeździłem w dni upalne, wtedy stały bliżej brzegu. Niestety nic nie zaciąłem :/ Plusk taki podczas brania, jak by się jakieś porządne karpisko wywaliło, nieraz uderzenie na kiju aż poczułem (czyli w przynętę trafiały), ale mimo to nic nie zaciąłem. Wiem już jaki błąd robiłem. Jutro ostatnia maturka i także postaram się w końcu coś wyciągnąć.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Zeby wątek nie przeleciał na drui plan Poranny opaskowy klenik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 I dobrze.. Bronić mi wątku... Gratuluję porannego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 @gaDza priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Dla podkręcenia wątku. Dorodny Wiślany kleń <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Wypasiony, gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Nad wyraz piękny!!!Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 To i ja dorzuce coś od siebie jako świeżak na tym forum Niestety fota nie wyszła tak jakbym tego chciał ale nadal się ucze i fotografii i samemu sobie radzić Dzisiejszy wypad po pracy na Wisełkę i ot ... taki przyłów. Ryba ma 49cm. Miał być bolek. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Raczej ten czas już się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 U mnie <nad Sanem> już się skończył, klenie tarły się początkiem maja, więc teraz już im nieodpuszczę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 i na mnie wreszcie nadszedł czas.. pierwsza ryba wielkorzeczna . Byłem światkiem bardzo nietypowej jak dla mnie sytuacji.. stojąc na końcu główki kleń (napewno około 60cm) z mocno czerwonymi płetwami wyskakiwała nad wodę i całym ciałem spadał do wody powtarzając tą sytuacje 8 RAZY! chyba poprostu chciała sobie pochlapać Po kilku rzutach w to miejsce zaciąłem coś ładnego, jednak tak mocno trzymało przy dnie że nie zdążyłem jej zobaczyć zanim się spieła.. kilka rzutów później w mocnym wirze wziął kleń ze zdjęcia;) przy braniu wyskoczył pięknie nad powierzchnie więc jak na pierwszego klenia w życiu wrażenia były niesamowite Ryba wzięła na horneta 4S w kolorze LPD pogoda była okropna;) co chwile przechodziły burzowe chmury z których bardzo mocno padało a przy okazji wiał południowy mocny wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Gratuluje @karuzo ładnego, wielkorzecznego klenia.Fotka również miła dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja również gratuluję Panowie!Piękne Bronisławy! Pozostało mi tylko gratulować. U mnie posucha , jeśli chodzi o okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 @karuzo27 fajne ujęcie. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 To i ja dorzucę fotkę z niedzielnej wyprawy nad Wisełkę, odcinek pomiedzy Tarnobrzegiem a Sandomierzem obdarzył nas w kilka przyzwoitych kleni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi