popper Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 To jest miejsce dla klenia 57cm. . Starzeje się jeszcze raz gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 @WujekPiękny profesor GRATULUJĘ PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dziękuję wszystkim za miłe słowa . Kleń padł na wobler krakus który uważam bardzo dobry na grube klenie. Sprzęt to mój nieśmiertelny batson do 28g, do tego żyłka stroft 0.20, więc dość grubo, ale takich kleni nie ma co łowić za lekko i jak widać im to nie przeszkadza.Miałem jeszcze jednego 51cm.pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Piękna ryba Janek - gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Konkretne klenisko Wujek.Ja też ruszyłem na klenie.Jestem dopiero na rozbiegu i nie mogę się przebić powyżej 50tki,ale to kwestia czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 @wujek, @aptekarz GRATKI za kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 APTEKARZ widac ze doskonale znasz wode Piekny kleksik Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Gratuluję kleksów chłopaki!Szczególnie Wujkowy Bronek jest grubaśny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dzisiaj przy bolkach klenik 52cm.Ściereczka obficie zwilżona. Czasami lepiej nie mierzyć, jak ryba jest duża wierzymy na słowo. Pozdrawiam, Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 kleń 52cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 I kierownik zamieszania. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Rzeczywiscie klenik szerszy w karku ode mnie Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Gugcio no był taki trochę przy sobie ten klenik,ale wstrzelić się dalej nie mogę w te naprawdę konkretne choć ten Mnie już cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Chyba Tomku mamy rekodzieła tego samego człowieka w pudełku Miałem dzisiaj testować te boleniowe ukleje u siebie na miejscówkach.... wstyd się przyznac ale nie wstałem... Praca od 7 do 22 mnie wykończyła... I tak do końca tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Gugcio no był taki trochę przy sobie ten klenik,ale wstrzelić się dalej nie mogę w te naprawdę konkretne choć ten Mnie już cieszy. Gratki wielkie. Jak Ty się w końcu wstrzelisz, to przyjdzie się chyba zastrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 @ Wujek Piękny kleń! Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Gugcio no był taki trochę przy sobie ten klenik,ale wstrzelić się dalej nie mogę w te naprawdę konkretne choć ten Mnie już cieszy. Gratki wielkie. Jak Ty się w końcu wstrzelisz, to przyjdzie się chyba zastrzelić Pitfish Ty też łowisz na tej miejscówce.Proponuje połączyć siły.Dwa lata wstecz łowiłem tam klonki grubo pow.60cm i brzany na widły w okolicach 80-90cm.Ostatnio wcięło te ryby.Klenie to przyłów przy bolkach a brzany konkretnej nie widać a przesiedziałem tam na kamyczku pod nie jeden wieczór kupę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Pitfish Ty też łowisz na tej miejscówce.Proponuje połączyć siły.Dwa lata wstecz łowiłem tam klonki grubo pow.60cm i brzany na widły w okolicach 80-90cm.Ostatnio wcięło te ryby.Klenie to przyłów przy bolkach a brzany konkretnej nie widać a przesiedziałem tam na kamyczku pod nie jeden wieczór kupę czasu. Wczoraj przykleniłem dwukrotnie na ok 25 i 40+, ale w centrum W-wy - delegacja. Jak wrócę, to wywożę rodzinkę na wywczasy więc weekend odpada. Ale jak mnie firma nie wygoni znowu w delegację, to dam znać na mejla w celu sił łączenia w tygodniu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam Aptekarz piekne klenie grulacje a ten kierownik zamieszania czy to tarnus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Też obstawiam Tarnusa, tylko ten ster mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No i niestety znowu zabrakło 2 cm do wymarzonej granicy 60 cm ale ten też nie najgorszy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Brawo ,duży klocek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek_17 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bartek, gratuluje klenia Ja nie mogę 50-ciu przekroczyć, a tu same sześćdziesiątaki prawie lecą pozdrawiam:) P.S> wziął z powierzchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi