Skocz do zawartości

KLENIE 2009

Chub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :D . Kleń padł na wobler krakus który uważam bardzo dobry na grube klenie. Sprzęt to mój nieśmiertelny batson do 28g, do tego żyłka stroft 0.20, więc dość grubo, ale takich kleni nie ma co łowić za lekko i jak widać im to nie przeszkadza.

Miałem jeszcze jednego 51cm.

pozdrawiam

W

Gugcio no był taki trochę przy sobie ten klenik,ale wstrzelić się dalej nie mogę w te naprawdę konkretne choć ten Mnie już cieszy.

Gratki wielkie. Jak Ty się w końcu wstrzelisz, to przyjdzie się chyba zastrzelić

Pitfish Ty też łowisz na tej miejscówce.Proponuje połączyć siły.Dwa lata wstecz łowiłem tam klonki grubo pow.60cm i brzany na widły w okolicach 80-90cm.Ostatnio wcięło te ryby.Klenie to przyłów przy bolkach a brzany konkretnej nie widać a przesiedziałem tam na kamyczku pod nie jeden wieczór kupę czasu.

Pitfish Ty też łowisz na tej miejscówce.Proponuje połączyć siły.Dwa lata wstecz łowiłem tam klonki grubo pow.60cm i brzany na widły w okolicach 80-90cm.Ostatnio wcięło te ryby.Klenie to przyłów przy bolkach a brzany konkretnej nie widać a przesiedziałem tam na kamyczku pod nie jeden wieczór kupę czasu.

Wczoraj przykleniłem dwukrotnie na ok 25 i 40+, ale w centrum W-wy - delegacja.

Jak wrócę, to wywożę rodzinkę na wywczasy więc weekend odpada. Ale jak mnie firma nie wygoni znowu w delegację, to dam znać na mejla w celu sił łączenia w tygodniu

Pzdr