Przemek Szymański Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Taaaa...Ale znowu tak z grubej rury?? Patrzę na te fotki i tego łamańca to nie znam. To jest ten wobler Gumo?? Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ten Hornet to mój ulubiony kleniowo-jaziowy wobler. Mam 2 sztuki i boję się myśleć że mogę je urwać a już ich niestety nie produkują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Patrzę na te fotki i tego łamańca to nie znam. To jest ten wobler Gumo??!!! Temat, w tle z rzeczonym woblerkiem, który ponoć jest seksowny http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=151630 msg_151630 Ostatnio niespełna 40staczek zagryzł frisky'ego niemal po agrafkę, tuż przed świtem po całej nocy bez brania.. A zazwyczaj, to powąchają i często za samą skórkę, a wtedy ehhh.. ale odpłynął. Jak zanabędę Frisky 5 do testów, to mam nadzieję, że klenie będą bardziej głodne, ale mniej żarłoczne PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, Ponizej fotka nowego - starego zyciowego klenia. Wnioskujac z DUZEJ glowy, pare lat juz na grubym karku swoim ma...A moze po prostu DUZY mysli 55 cm z Odry Guzu p.s. dzieki Xavi za podebranie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 woda nadal wysoka, tracona i rwaca ... pomyslalem sobie, ze trzeba wyciagnac juniora na ryby ... jak pomyslalem, tak zrobilem ten (niewidoczny) z pierwszego zdjecia nawial z reki, no nie chcial sobie dac zrobic foty, a szkoda, bo byl dobre 8-9 cm wiekszy od tego ze zdjecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Pitt , czyżby uczeń przewyższał już Mistrza??? Guzu gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 .. czas wrzucić cosik znad Odry... oczywiście w kleniowym klimacie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Wariujesz Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 .. i jeszcze jeden klonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Wariujesz Gratulacje! Tomku to za mało powiedziane!Gratuluję Patryk.U mnie dzisiaj kilkanaście ryb , ale wielkość marna. Max. do 35 cm. Moje rzeki już prawie wyschły i ciężko się grybym Bronkom dobrać do skóry. Dzisiaj już wiem na pewno , że grube klony mają mózgi... We wtorek wreszcie w Polsce. Odwiedzę Wdę i oczywiście Wisłę na kilku odcinkach.Ah... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 We wtorek wreszcie w Polsce. Odwiedzę Wdę i oczywiście Wisłę na kilku odcinkach.Ah... Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej, nieprawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Patu, fajne te odrzańskie kleniki:) . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Aleś się rozbrykał Robert. Piękny klek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dzięki Był jeszcze taki... . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Gratuluję Xavi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 60-taki z dzisiejszego wypadu, najskuteczniejsza przyneta okazal sie ... nikon z polfiltrem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Piekne Widoki a rybcie jeszcze piekniejsze ja nareszcie zlokalizowalem Kleksy nad Menem kilka maluszkow juz wyjalem ale do tych grubszych sie dobrac nie umiem jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Fajne zdjęcia.A gdzie jest tak czysta woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A gdzie jest tak czysta woda? jakies 1500 km od Twojego domu. no moze ciut blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 @Pitt, Pięknie połowiłeś! Super ekstra zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A gdzie jest tak czysta woda? jakies 1500 km od Twojego domu. no moze ciut blizej Łe to niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Fajoskie klenie panowie. Pitt, Twoje wyglądają na pięćdziesiątaki z dużym plusem... nie masz może zdjęcia z miarką? Chyba próbujecie ukryć Pitt'a miejscówkę... przecież to Prosna jak nic, ja dokładnie wiem gdzie! <_< Pozdrowionka!Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 60-taki z dzisiejszego wypadu, najskuteczniejsza przyneta okazal sie ... nikon z polfiltrem O QRFA!! co to za woda? Perier? jeszcze bez gazu do takich fot kup sobie polara cyrkularnego wytlumisz resztke refleksow na powirzchni wody.. wstaiwiaj wiecej takich fot! NIEKTORZY TESKNIA ZA TAKIMI KLIMATAMI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Polskie Jazie z Polskiego Żuru ale wszystkie rybki w rekordowych rozmiarach 60+ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi