pitt Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 witaj na stronie jerkbait.pl kleniowka? polecam ten watek http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8497& ;start=0& i nastepujace artykuly:http://www.jerkbait.pl/?p=221http://www.jerkbait.pl/?p=179http://www.jerkbait.pl/?p=122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Fajno i Dziekuje!!! Jednak milo by bylo wiedziec co to za kijek...ten krotki dolnik robi ze mnie tak mocno ciekawskiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ten przemkowy to lamiglas, ja lowie krotkimi st.croix premier albo avid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Fajno i Dziekuje!!! Jednak milo by bylo wiedziec co to za kijek...ten krotki dolnik robi ze mnie tak mocno ciekawskiego Pozdrawiam Zajrzyj na pierwszą stronę wątku, tam jest odpowiedź na twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Przemku mozesz zdradzic co to za wedeczka??? Odpowiadając na pytanie. To Lamiglas MFW602L 6' , Line Wt.2-6 lb Test , Lure Wt.1/8 - 1/4oz. Długość całkowita kija 180 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Nie może być tak, że łowią tylko na wyspach... <_< Dziś krótko, inna rzeczka, raptem dwie godzinki ale zameldował się 40-staczek (41) i nieco mniejszy braciak pozaregulaminowy... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 No i ładnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Fajny kleks , super fota. Graty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Bardzo przypomina Bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Bardzo przypomina Bolenia Zulus, przetrzyj dobrze oczy ... Jak dla mnie zerowe podobieństwo ...OO, i jakiś kijek znajomy...Gratki Baloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dobre oko @Patu. Póki co kijek daje radę, choć faktycznie przy większej rybie w silnym nurcie gnie się po korek. <_< za to dobrze trzyma każdego podskubywańca, który zaczepi się choćby za samą skórkę... Z całą pewnością do boleni to tym kleniom daleeeeeko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A cóż to za kijek, bom ciekaw. I jakiego rozmiaru jest kołowrotek, co to za model?Jakiś mały mi się wydaje, albo Ty Baloo kawał chłopa jesteś i te klonki niczego sobie, więc może mi się wydawać Fotki gites, pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 @Maynard - no cóż, do ułomków nie należę, choć do Remka brakuje mi kilka centów. Kijek to mniej lub bardziej osławiony Łowca duchów robiony przez Krokusa na blanku Avida St.Croix. Kołowrotek Quantum Catalyst PTI 20. Zestaw raczej delikatny, ale wiosenne ryby nie są raczej zbytnio wymagające. Dużo delikatnych brań, samym koniuszkiem pyska i stąd miękkość i delikatnośc wydała mi się wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 @Maynard - no cóż, do ułomków nie należę, choć do Remka brakuje mi kilka centów. Nie przesadzaj ja maleję :lol: Na jakie wolerki łowicie te kleniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dzięki Baloo.Jak będziesz ładnie jadł, to jeszcze urośniesz Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Zanderix ma swoje Zdzichy ,a Ja mam swoje Bronki... To moje dwa popołudniowe Bronisławy... . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 No fryzjer widze zaliczony, to odrazu kleksy zaczynaja brac Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przemek, jak zwykle piękne klenie. Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 U mnie dzisiaj nowy rekordzik i pierwszy klen w nowym roku - 50,5cm Niestety zdjecie nie ma PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gratulacje! Po następnego nie wybieraj się bez aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Najpierw musze nowy aparat kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Gratuluję Tomku pięćdziesiątaka .Szkoda zdjęcia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dzieki Przemek - nowy cel juz jest: 55ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A moje Bronki jakby się skurczyły... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ale za to sa przez Ciebie lowione regularnie! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi