ssamer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witamogromnie się cieszę, że wspólnie dobrany zestaw się sprawdza. Twój Avid to ideł na grube klenie. odnośnie Nigri i Skaraba - jesteś pewnie ich kolejnym fanem. Nigri łowił już w tym roku piękne ryby - twój kleń to kolejny dowód na ich dużą skuteczność. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Możecie wstawić jakąś fotkę tego Nigri? Gratuluję rybek. A o klenie się nie martw. Ta rybka nie potrzebuje do tarła zalanych traw i krzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Andrew gratuluję kleksa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Możecie wstawić jakąś fotkę tego Nigri? Gratuluję rybek. A o klenie się nie martw. Ta rybka nie potrzebuje do tarła zalanych traw i krzaków. proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 andrew - gratuluję pięknego kleksa.Ja jak narazie same maluchy na wiśle - chociaż jeden większy dał mi troszkę popalić Panowie gdzie można nabyć tego Nigri ? PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A o klenie się nie martw. Ta rybka nie potrzebuje do tarła zalanych traw i krzaków. Zapewne tak jest ale z jakiegos powodu na zawadowskiej i wyzszej Wisle klenia jakby mniej a jazia jakby wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (...)Panowie gdzie można nabyć tego Nigri ? PozdrawiamKuba KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Panowie gdzie można nabyć tego Nigri ?najtansze nigri sa w nigerii ... ale te sa minimalnie wieksze ... tylko na okazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kotwiczka w brzuszek / dupke, kolczyk na rogi i jazda... swietna fotka no i sam robal tez piekny... pitt a to to z balsy jest czy z lipy a moze piana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 pitt a to to z balsy jest czy z lipy a moze piana??chory zboczencu to jest zywe stwozenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jaki zboczencu... jaki on zywy jak przeciez widac ze on sie nie rusza.. a ja to na nim widze 17 warstw lakieru hartzlak do podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Taa i pewnie rogi z zelbetu Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 @andrew piękny kleń, gratulację.mam takiego w planach na ten rok, no może 1 cm większego Nigri też muszę wypróbować, skoro tyle osób je chwali czas na dokompletowanie kleniowo-jaziowego pudełka. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Z dnia na dzień coraz bardziej odpasione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Aaaale kluska !!! Gratulacje !!! Ile cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 klasa fota slicznie wybarwiony ten klen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Miało być boleniowe otwarcie sezonu, ale bolki się nie pokazywały... Jak to było w Chłopaki nie płaczą - Bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście... Pzdr, Krąpik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Gratuluję koledzy!Zanderix...... po prostu piękne zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ładne kleksy. W Rzeszowie już się trą. Jakieś 3 tygodnie wcześniej niż zwykle. Chyba, że na odcinku 2 km trą się w różnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Fajnie, że się podobają to jeszcze jeden proszę PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Piekne klenie i piekne zdjecia! Szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Arku patrzę na Twoje zdjęcia...... mrukam powiekami , mrugam i mrugam...I tak bez końca i coś mi się tutaj wydaje , że ulepszacz zdjęć musiał zadziałać.Już nie chodzi mi o to tło i Twoją postać.Mniejsza o to.Podoba mi się kleń i ta jego postawiona płetwa grzbietowa. Te żywe kolory... A Ja dopiero na kleksy wybieram się 4-go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Zanderix...szacunek za piękne klenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 @ZanderixPienie klenie:)wobler od Sławki tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 @PrzemekWszystkie moje zdjęcia są ulepszane to wiadomo już od dawna, u mnie ze zdjęciami jak z kobietami które pomimo, iż z natury fajne,to i tak się podmalowaują żeby być jeszcze bardziej atrakcyjne. Mnie się takie podobają i mam radości troszkę jak innym też @LukexioDobrze widzisz to Sławkowy wyrób / ma niezłe wejście w tym sezonie. Biorą też na inne przynęty , znaczy na te na które zawsze brały PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi