Greku35 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 chciałbym dzis podziekować naszemu rodakowi Rafałowi Majce za wielkie emocje przeżyte podczas 14 etapu wielkiej pętli w którym to zwyciężył, dziękuję , trzeba mieć duże jaja żeby wygrać taki etap - dziękuję !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Super że wygrał, teraz pora na niego albo Kwiatka w TdP, a potem niech atakują lidera w wielkich tourach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Przyłączam się do gratulacji dla Majki a Kwiatek może się od niego uczyć - Kwiatek za dużo kalkuluje, jak we wtorek lub środę poszedł odjazd to z 4 uciekających Kwiatek najwięcej się oglądał za peletonem. Tak się etapów nie wygrywa. Niesety pora zdać sobie sprawę że Kwiato nie jest kolarzem na wygrywanie Tour, Giro czy Vuelty. Powinien skupić się na wiosennych klasykach i czasówkach bo tu może osiągnąć bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Piękna sprawa, 21 lat czekania. Wielkie gratulacje dla Rafała! A wczorajsza transmisja to klasyka (Pchamy! Pchamy!..... :D :D ), niech się inni uczą https://www.youtube.com/watch?v=eUGOOpPQan4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Brawo ???? Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Pięknie,brawo,super.Szczerze wzruszony byłem oglądając końcówkę etapu(niestety powtórkę).Po raz pierwszy od chyba dziesięciu lat nie oglądam na żywo,dzień w dzień i szczerze ubolewam.Polskie kolarstwo zawodowe,polscy kolarze wchodzą na coraz wyższy poziom.Jestem autentycznie dumny. Jaroński i Wyrzykowski natomiast to po prostu najwyższa półka :D .Uwielbiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Gratulacje dla Rafała Majki Po zwycięstwie i drugim miejscu,teraz zdobył koszulkę w grochy,BRAVO Na łonecie napisali że postara się jeszcze coś namieszać, choć nie obejrzę gorąco kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 JEST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jestem zachwycony..... widać, że ma chłopak potężną moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Napisze krótko - czapki z głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Zuch. Gratulacje. Tak mi się przypomniał Cancellara w górach, sprzed paru lat. On się wtedy chyba jakoś rozbił, ogarnął się zamienił rower i tak gonił. Legendarny pościg. Edytowane 23 Lipca 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 W nocy obejrzałem dwie powtórki i jestem w szoku co Majka wyprawia w górach .Mam tylko nadzieję ze to eksplozja talentu a nie efekt wspomagania przez Tinkoffa i Rissa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Cudownie jedzie, dziękujemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 W nocy obejrzałem dwie powtórki i jestem w szoku co Majka wyprawia w górach .Mam tylko nadzieję ze to eksplozja talentu a nie efekt wspomagania przez Tinkoffa i Rissa. Oj tak Biarne wiec co nieco o łykaniu EPO A widzieliście ten news : http://naszosie.pl/2014/07/naszosie-pl-tvn24-10/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Emocje wróciły !!! Brawo Rafał Majka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Czapki z głów. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Kosmos. Myślę, że on dopiero się rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ciekawy chłopak. Może za kilka lat wrócić moda na kolażówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ale mi było szkoda wczoraj Kwiatkowskiego. Po Majce miałem nadzieję na kolejny zwycięski etap który by Polak zdobył. I to inny Polak. Trudno ale dziękuję za emocje Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Kwiatek już nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi