Sworek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam ! Nareszcie mam chwilę czasu Ciesze się że nareszcie nasz Zlocik doszedł do skutku bo koleżanka małżonka już snuła niecne plany aby mnie wraz ze spakowanym plecakiem przenieść do garażu Dzięki Wam bardzo, jestem uratowany.Do zobaczyska w Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 @Sworku i ja się bardzo cieszę na myśl o tym, że będziemy się mogli spotkać i pogadać i... i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sworek Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Skoro mówisz nie tylko to zacytuję Daje krzepę, krasi lica, nasza Łącka Śliwowica... która to była się ostała od 10.II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 moze ostanie sie jej jeszcze ciupinka na warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja też się cieszę @Sworku, że spotkamy się w Kołobrzegu. Przyjeżdżasz sam z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sworek
Witam !
Nareszcie mam chwilę czasu
Ciesze się że nareszcie nasz Zlocik doszedł do skutku bo koleżanka małżonka już snuła niecne plany aby mnie wraz ze spakowanym plecakiem przenieść do garażu
Dzięki Wam bardzo, jestem uratowany.
Do zobaczyska w Kołobrzegu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi