anpart Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Wyprzedzanie na skrzyżowaniach to narodowy sport Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Masakra... Blachy z UK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Pewnie "RODAK" wrócił z G.B. (żółte tablice z tyłu) na wywczas /odwiedzić rodzinę , ale jełop zapomniał że kółko kierownicy ma po drugiej stronie i czasami nic nie widać .A znając życie , to już spier..... do drugiej swojej "OJCZYZNY" i udaje że w życiu nigdzie nie wyjeżdżał "WZOROWY OBYWATEL ŚWIATA" Edytowane 22 Lipca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Szkoda, że nie leciał akurat z naprzeciwka tir bo mielibyśmy jednego kretyna na drogach mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 nr aktualny MOT i podatki opłacone, zgłosić sprawę na policji. Ustalenie właściciela zajmie kilka dni (w tym zjedzenie tuzina pączków i znalezienie kogoś kto spikuje ;> ).Później to już betka, chyba że syn/szwagier/zięć sędziny/policjanta/polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ładnie lusterka poleciały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nie normalny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Niestety tak się kończy wyprzedzanie autem z kółkiem po drugiej stronie, brak wyobraźni..... jak jeździłem autami lhd do UK to z góry miałem wyczulone zmysły na wyprzedzanie na takich drogach chyba że ma się ogarnietego pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nie wiem, nie zawierzył bym pasażerowi nawet gdyby to był mój klon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Co to znaczy pirat poszukiwany? Qrwa mać, rejestracja jest? Jest. To od czego jest policja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Takich osobników to nawet by szkoda nie było... Jak można nie zatrzymać się po spowodowaniu wypadku??!! No jak??!! Brak jakichkolwiek ludzkich odruchów chyba... Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 "Jak można nie zatrzymać się po spowodowaniu wypadku!!!" zdarzyły mi się dwie sytuacje kiedy po walnięciu w moje auto, "uczestnik kolizji" uciekł - to Polska własnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi