osiak Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Pod koniec września wybieramy się ze znajomymi na jedna z wysp w okolicach Vastervick, jako, że transport na wyspę mamy dograny na godzinę 19 a prom w Karlskronie dopływa o 7.30 mamy około 8 h wolnego czasu. Może znacie jakieś ciekawe łowiska po drodze Karlskrona - Vastervick? Najchętniej jakiś potok/rzeka pstrągowa? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 O ile dobrze pamiętam, ok 60-80 km za Karlskroną będziecie przejeżdżali mostkiem nad pięknymi przelewami pstrągowymi na niewielkiej rzeczce. Jednak wymagane jest tam licencja. Ja nigdy nie interesowałem się co, gdzie i za ile. Powodzenia i tu i w miejscu docelowym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 dzięki, przydały by się jakieś konkretne informacje, żeby jechać już na gotowe.8 h to mało na poszukiwania i załatwianie formalności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 O ile dobrze pamiętam, ok 60-80 km za Karlskroną będziecie przejeżdżali mostkiem nad pięknymi przelewami pstrągowymi na niewielkiej rzeczce. Jednak wymagane jest tam licencja. Ja nigdy nie interesowałem się co, gdzie i za ile. Powodzenia i tu i w miejscu docelowym Na pewno chodzi o rzekę Eman. Tyle, że to nie 60-80, ale 140-150 km od Karlskrony, pomiędzy Monsteras a Oskarshamn. Parking nad rzeką Eman to chyba najbardziej znane "polskie" miejsce postojowe w Szwecji. W sprawie licencji niestety nie pomogę. Połamania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 .Eman.....kleniowa....nagrałem to z bratem 3 lata temu....ubaw był niesamowity, a po drugiej stronie mostu grasował sum +/- 140....Szwecja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Na pewno chodzi o rzekę Eman. Tyle, że to nie 60-80, ale 140-150 km od Karlskrony, pomiędzy Monsteras a Oskarshamn. Parking nad rzeką Eman to chyba najbardziej znane "polskie" miejsce postojowe w Szwecji. W sprawie licencji niestety nie pomogę. Połamania!Kurcze, mówisz że to 140 kilometrów?!...cholera znaczy się za szybko jeździmy albo tam tak szybko czas leci!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Dobra, jakiś punkt zaczepienia jest.Licencja na Eman : 200 SEK do kupienia onilne www.fiskekort.seStrona klubu : http://www.fliserydsfk.se/Może się komuś przyda. jakieś inne ciekawe propozycje? Edytowane 23 Lipca 2014 przez osiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik7 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Podpinam się do tematu. Może jakieś ciekawe miejsca w okolicach szkierów w Karlskronie? Wchodzi tylko łowienie z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi