admin Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam,Nasz konkurs trwa. Pierwszy miesiąc mamy już za sobą więc czas podsumowań i głosowania. Zapraszam serdecznie do oddania głosu na zdjęcie miesiąca styczeń. Głosujemy do dnia 10.02.2009 włącznie. 1. Robert PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Trochę szkoda że Patu nie wstawił swoich zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja tam chce się przez cały miesiąc gapić na Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Trochę szkoda że Patu nie wstawił swoich zdjeć Tommek, posiadam same portretowe, znaczy ja i pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Bardzo się cieszę, że już tyle osób zagłosowało. Zapraszamy pozostałe osoby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Uwaga! Druga kolumna oznacza numer zdjęcia - coś po optymalizacji bazy danych poprzestawiało się w ankiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Głosowanie zamknięte. Wygrało zdjęcie numer 9 Zapraszam do przesyłania zdjęć na miesiąc luty. Wyniki głosowania 11.02.2009 Zdjęcie miesiąca styczeń[ 125 głosów ]1. 1 12 / 10%2. 2 1 / 1%3. 3 4 / 3%4. 4 25 / 20%5. 5 6 / 5%6. 6 11 / 9%7. 7 8 / 6%8. 8 4 / 3%9. 9 46 / 37%10. 10 4 / 3%11. 11 4 / 3% PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ponieważ to ja wygrałem konkurs, jednocześnie będąc fundatorem nagrody informuję co następuje. W lutym następuje kumulacja nagród - do wygrania dwa komplety przynęt pstrągowych. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ponieważ to ja wygrałem konkurs, jednocześnie będąc fundatorem nagrody informuję co następuje. W lutym następuje kumulacja nagród - do wygrania dwa komplety przynęt pstrągowych. PozdrawiamRemek Trzeba się w takim razie zabrać do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No cóż - chcemy mieć fajny kalendarz to trzeba się postarać. Dlatego im więcej osób prześle zdjęcia tym lepiej. Propozycja kartki na styczeń niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi