piotrekOlc Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Cześć, Jaka według was jest najbardziej śliska plecionka??Pytam, bo zawsze mam dylemat przed kupnem, a wiem, że 8 splotów nie od razu znaczy, że jest śliska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Generalnie to ta olejkiem nasączona- rapala oil nano tech super braid max-występuje również pod nazwą w PolsceNO-Szelest braid.Wypróbuj koniecznie.!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Duel Hardcore x8 milky blue. ps. Remas byłem na Twojej miejscówce i złowiłem 60taczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Stawiam na to. Prawdziwe qrrrrr.............stwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Momoi Jigline jest cicha , przynajmniej ta 10lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Z tych w rozsądnej cenie to Daiwa Tournament 8 Braid jest śliska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Duel Hardcore x8Dragon HM8x robiona przez TorayVarivas Super Trout Advance 8x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Duel Hardcore x8poza plecionka ważne są dobre przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Też potwierdzam -Duel. Tak na marginesie w ub.roku uzywałem duela 1.0 (20lb)(tęczowego),w tym roku zakupiłem w kolorze białym o tej samej mocy i średnicy.Tegoroczny jest zdecydowanie grubszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Też potwierdzam -Duel.Tak na marginesie w ub.roku uzywałem duela 1.0 (20lb)(tęczowego),w tym roku zakupiłem w kolorze białym o tej samej mocy i średnicy.Tegoroczny jest zdecydowanie grubszy . Biały pogrubia dla tego kupuję wyłącznie czarne plecionki. Co do tematu, Daiwa Tournament x8 jest spoko. Tylko, że szybko tą swoją "śliskość" traci bezpowrotnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Wiecie gdzie mogę dostać tego duela najtaniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Biały pogrubia dla tego kupuję wyłącznie czarne plecionki. Co do tematu, Daiwa Tournament x8 jest spoko. Tylko, że szybko tą swoją "śliskość" traci bezpowrotnie :/ Ponadto pod dłuższym używaniu potrafi strzelić jak nitka bez specjalnego powodu w dowolnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja polecam Rapala Titanium -cicha i przyzwiota cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ponadto pod dłuższym używaniu potrafi strzelić jak nitka bez specjalnego powodu w dowolnym miejscu. Moje dalej są gładkie i jakoś nie strzelają zarówno ciemno zielona jak i seledyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Moje dalej są gładkie i jakoś nie strzelają zarówno ciemno zielona jak i seledyn.Ja swoje zakupiłem w jednym z największych polskich sklepów w sieci. Widać świadczy to o braku powtarzalności / jakości tej plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Z tych co miałem, najbardziej śliska jest Duel Hardcore x8 Edytowane 24 Lipca 2014 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 miałem ostatnio ranek plecionkowych cudów z duelem x8 1.0. wydawało mi się, że szczupaki ścinają mi przynęty, ale okazało się, że to linka pęka na węźle podczas podbijania 5g jiga. energiczne podbicie i na lince luz, a w prześwietlonej wodzie widać pikujący wabik. po złapaniu brody i odcięciu kilku metrów linki wszystko wróciło do normy, trzyma jak cholera. widocznie musiała być już zmęczona, chociaż na taką nie wyglądała. mimo wszystko polecam tego duela, bardzo cicha i miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ponadto pod dłuższym używaniu potrafi strzelić jak nitka bez specjalnego powodu w dowolnym miejscu. niestety muszę potwierdzić i wcale niekoniecznie po dłuższym użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wiecie gdzie mogę dostać tego duela najtaniej?? Podepnę się do pytania. Macie panowie dobry namiar na Duela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Moje dalej są gładkie i jakoś nie strzelają zarówno ciemno zielona jak i seledyn.Ja natomiast muszę potwierdzić to co pisze @okonhel, że nie strzelają, pomimo tego że używam drugi sezon. Jak dla mnie Daiwa Tournament x8 jest bardziej niż ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ja polecam Rapala Titanium -cicha i przyzwiota cenaNie polecam. Szorstka i słaba. Poza tym ten zapas który był na wyprzedaży w jednym ze sklepów jest zleżały. Gumka , którą spięta linka rozlatuje sie w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie polecam. Szorstka i słaba. Poza tym ten zapas który był na wyprzedaży w jednym ze sklepów jest zleżały. Gumka , którą spięta linka rozlatuje sie w rękach.Haha jeszcze nie dawno pamiętam jak wszyscy się rzucili na tę promocję I kupowali po kilka, kilkanaście szpul hehe Wiedziałem że coś z tą plećką pewnie jest nie tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja myślę że plecionka Rapala sama się obroni albo i nie ja powiem tak gdybym miał się sugerować opiniami z tego forum to czasami mógłbym się przejechać-ale dla mnie Rapala Titanium naprawdę to dobra plecionka-pewnie że wytrzymałością ustępująca nowym wynalazkom np Techron-owi ale za to jest b.cicha-użytkuję Techrona na drugiej wędce i odgłos jest w stosunku do Rapali tragiczny-mi osobiście bardzo przeszkadza odgłos typu ,,piłowanie''.Dodam że łowię głównie na jeziorze i nie zauważyłem tragicznego spadku wytrzymałości Rapali i choć to jezioro to już nie raz miałem takie zaczepy że Bushwacker 15-42 giął się w pałąk i zawsze wyciągałem cały zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja myślę że plecionka Rapala sama się obroni albo i nie ja powiem tak gdybym miał się sugerować opiniami z tego forum to czasami mógłbym się przejechać-ale dla mnie Rapala Titanium naprawdę to dobra plecionka-pewnie że wytrzymałością ustępująca nowym wynalazkom np Techron-owi ale za to jest b.cicha-użytkuję Techrona na drugiej wędce i odgłos jest w stosunku do Rapali tragiczny-mi osobiście bardzo przeszkadza odgłos typu ,,piłowanie''.Dodam że łowię głównie na jeziorze i nie zauważyłem tragicznego spadku wytrzymałości Rapali i choć to jezioro to już nie raz miałem takie zaczepy że Bushwacker 15-42 giął się w pałąk i zawsze wyciągałem cały zestaw to znaczy że słabe zaczepy miałes Zapraszam nad wisłe powyrywać konary z wody Łowił ktoś Power Pro 8 splotową ? Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulaas Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nanofil Berkleya to może nie plecionka ale mi osobście dobrze się na to łowi. Jest bardzo śliska. Można małmi przynętami daleko rzucić. Jeśli użyje się węzła zalecanego przez producenta (zaciskanego oczywiście na mokro) to na prawdę ta linka daje radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi