coloumb Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Rowniez pozdrawiam i zalecam uzywanie kremow do rak ???? A ci Japonczycy to jednak banda balwanow musi byc... Edytowane 11 Lipca 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 oczywiście że z przyponem z fluorocarbonu i tu celowałem w Sunline Siligon FC pytanie z innej beczki,o ile grubsza będzie plecionka # 0.6 lub # 0.8 od takiej żyłki 0.16?Nie znam fluorocarbonu Sunline. Jesli jednak porownywalny do np. Varivasa, bedzie super. A PE 0.6 czy nawet 0.8 nie powinna byc grubsza od zylki 0,16 mm ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Mieliście może do czynienia z plecionką Daiwa Tournament 8 Evo ? Myślałem o takowej w "rozmiarze" 0.12mm na sandacze...Evo czy stary Tournament ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ta... linka się strzępi od dotyku skóry, weź się nie ośmieszaj. Trzeba myć łapska, bo pewnie się strzępi od brudu.Strzępi, strzępi. Wszystkie jakie miałem 8x się strzępią. Z racji zawodu mam dość chropowatą skórę na łapach i nie raz zdarzyło mi się przy odstrzeliwaniu, że linka pękła właśnie w palcach, a nie na węźle. Bardzo często zaciąga się od zadziorów na paluchach.Z 4X takie coś mi się nie zdarza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Trochę posprzątałem.Mam jednak lepsze zajęcia i kolejne wycieczki osobiste, poza punkcikami spowodują kłódkę. Dodałem do obserwowanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Mieliście może do czynienia z plecionką Daiwa Tournament 8 Evo ?..............Właśnie ją kupiłem, w ręku miałem ją i stary Tournament: organoleptycznie w sklepie widoczna jest wyraźna różnica w sztywności- EVO jest sztywniejsza.Pomimo to kupiłem ją dla sprawdzenia- choć na multiku mam zwykłą Tournament i bardzo mi pasuje (a jak na początki tej metody w kość dostała- oj dostała ). Edytowane 12 Lipca 2017 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ponoć Evo ma jakąś powłokę ochronną...?Daj znać za jakiś czas jak linka się sprawuje. Myślałem o niej do sandaczowania. ...A porównaniu ze starym Tournament'em grubsza/cieńsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 12-splotowe Daiwy sa sliskie i rzuca sie naprawde daleko. Tylko wedlug mnie szybko sie niszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi