malinabar Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) To ja wyręczę może Tomasza http://8a.pl/kapelusz-columbia-bora-bora-booney-ii-fossil.html Upsss , tośmy się zgrali . Edytowane 28 Lutego 2017 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witam. No mi konkretnie chodzi o koszulę, można zapiąć, rozpiąć, mieć rękaw długi albo krótki. Ogólnie wolę właśnie koszulę niż bluzę.Pytam o jakość bo w tamtym sezonie zakupiłem sobie czapeczkę Simms, dokładnie taką:http://salar.pl/produkt-660-k-19Jak na moje finanse to dość drogo jak za czapkę, no ale markowy stuff tani nigdy nie jest. Tylko że czapeczka po dosłownie dwóch wypadach na ryby i tylko na ryby, wyglądała jakbym na nią nasikał w miejscu gdzie pot przelazł na wylot przy daszku i na daszku, były żółte nacieki, a kolor dosłownie wyblakł od słońca. Pranie nie usuneło mojej żółci do końca a za to usuneło więcej koloru. Łatwo się brudzi, a po roku wygląda jak bym ją po dziadku dostał a chodzę w niej tylko na ryby. Fakt że nic się nie rozłazi i nie pruje, a na plus trzeba tylko dodać że jest dość przewiewna. Jednak za prawie 130 złotówek to jestem dość zawiedziony, zwykła czapeczka z bazaru za 15zł. którą noszę do pracy codziennie lepiej wygląda po dwóch latach Patrząc na koszulę Simms a zwłaszcza ich ceny i przykład czapki to nigdy i przenigdy ich nie kupię, nawet gdyby było mnie stać Nie chciałbym aby ta Columbia okazała się też tyle warta co ta czapka Edytowane 28 Lutego 2017 przez LFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 odzież na upał ma Cię zakrywać , pomijam przypadki, gdy łowisz w zmiennych warunkach i skupiam się na upale i słońcużadne rozpianie, czy skracanie, zapewniam, że szczelnie zakryty = większe poczucie chłodu i lepsze odparowanie potu podobnie jak się czasem dziwię, gdy ktoś używa kurtki membranowej i jest porozpinany, albo nie zapięty pod szyją, nie zaciągnięte troki, mankiety i dziwi się, że ma słabe odparowanie wilgoci na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) a co do kapeluszy, to fajnie wyglądają i naprawdę działają, dodatkowo trochę zmniejszają ryzyko złapania kleszcza, ale ja ich nie lubię, kiedyś kupiłem taki, miałem na głowie ze trzy razy i leży i się kurzy - wolę chusty https://www.sundayafternoons.com/p/cruiser-hat/ Edytowane 28 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) odzież na upał ma Cię zakrywać , pomijam przypadki, gdy łowisz w zmiennych warunkach i skupiam się na upale i słońcużadne rozpianie, czy skracanie, zapewniam, że szczelnie zakryty = większe poczucie chłodu i lepsze odparowanie potu podobnie jak się czasem dziwię, gdy ktoś używa kurtki membranowej i jest porozpinany, albo nie zapięty pod szyją, nie zaciągnięte troki, mankiety i dziwi się, że ma słabe odparowanie wilgoci na zewnątrzNo tak, masz kolego rację, ale np. jadąc autem, czy robiąc po drodze zakupy i wszelkie inne sytuacje nie bojowe dobrze mieć inną opcję Dobra już kupię sobie tą koszulę, jak twierdzi mój muchowy mentor, faceci czasem potrzebują zrobić sobie jakiś zakup w wyniku irracjonalnej decyzji, jak kobity Edytowane 28 Lutego 2017 przez LFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) na pewno masz rację, ja po prostu zupełnie inaczej do tego podchodzę - spodnie i bluza są oddzielnie spakowane w plecaku, podróżuję w krótkich spodenkach i T-shirt, a przebieram się na łódce traktuję taki zestaw jak "kombinezon ochronny" Edytowane 28 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Jakieś koszulki z kapturem UV ktoś namierzył gdzieś w rozsądnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Jakieś koszulki z kapturem UV ktoś namierzył gdzieś w rozsądnej cenie ? Mam taką ale jeszcze nie była testowana w boju.https://pl.aliexpress.com/item/2016-New-Shirts-Daiwa-Fishing-Clothing-Breathable-Sunscreen-Shirt-Men-Quick-Drying-UPF-50-Long-Sleeve/32733177366.html?spm=2114.13010608.0.0.8dF4bo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Mam taką ale jeszcze nie była testowana w boju.https://pl.aliexpress.com/item/2016-New-Shirts-Daiwa-Fishing-Clothing-Breathable-Sunscreen-Shirt-Men-Quick-Drying-UPF-50-Long-Sleeve/32733177366.html?spm=2114.13010608.0.0.8dF4boJaki rozmiar wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ktoś może zamawiał te "Simmsy" ? https://pl.aliexpress.com/store/product/2016-Hot-Sale-Big-Promotion-Brand-Men-Plaid-Shirt-Men-Fishing-Shirts-Fast-Dry-UPF30-Ultra/423999_32791445486.html?spm=2114.12010610.0.0.E3Ng3p https://pl.aliexpress.com/store/product/2016-New-Brand-Men-Fishing-Shirts-Taimen-Tricomp-LS-Shirt-Giant-G4-Shirt-Quick-dry-UPF50/423999_32792604476.html?spm=2114.12010610.0.0.cnD5ow Nawet niedokładnie przymazane emblematy simmsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Jaki rozmiar wziąłeś? Dobrałem zgodnie z tabelą rozmiarów z oferty i L'ka jest na mnie idealna. W okresie zniżek koszulka kosztowała na tej aukcji około 16$. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 simms sunsleeve uzywal ktos ?Jaki rozmiar na 188cm 90kg wagi s/m czy l/xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Nie uzywal nikt zadnych wedkraskich zarekawnikow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Czy na 180 cm wzrostu i 82kg wagi, koszula marki Columbia będzie pasować rozmiar "L", czy bardziej jednak "M"?A spodnie Columbia przy 88cm w pasie, lepsze będą "34" czy "32"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) u mnie 176 i 79 - S - u Ciebie pewnie nie więcej niż M spodnie 94 - rozmiar M , spodnie z rozciągliwym pasem, ale bez napinki, pewnie jeszcze kilka centymetrów by się zmieściło, więc myślę, że u Ciebie raczej 32 Edytowane 21 Lipca 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ja mam 182cm i 92kg,koszula freeze "XL" jest idealna, spodnie typu GRT "38" są na mnie troszke za duże, w pasie mam 96cm, ale z paskiem jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 simms sunsleeve uzywal ktos ?Jaki rozmiar na 188cm 90kg wagi s/m czy l/xlTy na poważnie? Przy takim wzroście nosisz S/M ?Bez jaj.... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ty na poważnie? Przy takim wzroście nosisz S/M ?Bez jaj....Tapatalknięte z komórkiBez jaj to może i w M wejdzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Z.Milewski bierz rozmiar M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jednak koszula rozmiar "L" okazała się właściwa. Spodnie zakupiłem wielkość "32" ale okazały się za małe, takie "dopasowane", jak od garnituru. Odesłałem na wymianę na "34".Koszula już używana, uczciwie powiem, że... nie jest zła. Ale jakaś dobra..., to także nie powiem. Może wynika to z koloru szarego, dość ciemnego, w upał nie odczuwam jakiegoś komfortu, jest gorąco. W porównaniu z używaną dotychczas "Graff", nie widzę tej wyższości, może nawet nieco gorzej. Choć jakość tkaniny i wykonania, porządna.Spodnie jak dojdą (te większe)to użyję, fala upałów chyba tak szybko nie odejdzie? Może spodnie będą bardziej upałolubne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 dla mnie amerykańskie rozmiarówki są porąbane, nawet w jednej firmie, różne modele mogą się różnić gabarytem wszystkie ciuchy na upał mam białe, jasno kremowe lub ewentualnie bardzo jasno szare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sądzę nieśmiało, że galabija do kostek z goretex'u z nieodzownym kapturkiem UV na oczy, byłaby doskonałym rozwiązaniem dla poszukujących komfortu w te chwilowe upały, wypierając precz staromodne kapelusze 10x shantung straw i bawełniane ubrania. Serio.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (...) staromodne kapelusze 10x shantung straw i bawełniane ubrania. Serio.. Słomkowy kapelusz to chyba jedno z najlepszych nakryć na głowę latem, niestety nie znalazłem takiego z logiem Simms-a... Jak tu żyć?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Ktoś ostatnio wystawiał na giełdzie naklejki Simmsa. Może dało by się to jakoś połączyć z kapeluszem słomkowym i uzyskać porządany efekt...?! Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez sslonio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ktoś ostatnio wystawiał na giełdzie naklejki Simmsa. Może dało by się to jakoś połączyć z kapeluszem słomkowym i uzyskać porządany efekt...?! :PAle wtedy to nie bedzie Ale to wtedy nie będzie made in usa czy chiny tylko made in Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi