partyka1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Kiedyś to z takiego dołeczka mozna było wyjąć 3 pstragi rzut po rzucie . To byli czasy. Ale piękno pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bartek gdzie z taką miną na konkursa chłopaku. Dobrze , że pstrag zacny to jakoś to w całości się kupy trzyma. ale ogólnie jak mały Kazio w krzakach.Nic sie niełam zawsze możesz liczyć na pomoc kolegi z 3 piętra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Taka sobie mała rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ...czas roztopów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ...chwila przerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 OT Właśnie dostałem wycene z serwisu, za naprawę body + obiektywu mam zapłacić niemal tyle co za nowe body chyba odkopie starego Zenita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ... a co się stało z zestawem?? kąpiel??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie, po prostu moja głupota, czyli trochę wilgoci (poranna mgła) i mróz = padnięta elektronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Coś mi się po łbie kilibie, że Remek miał coś naskrobać, na temat postępowania z fotelektroniką, w dziwnie zmiennych warunkach (chodziło chyba jednak o zaparowywanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Swoja drogą że sprzęt fotograficzny dawał rade w taki mroź?...no chyba że plecak też był w jakiś sposób podgrzewany . Działał zarówno w temp -22C, -15 oraz później ... w temp bliskiej zero i mocnym deszczu. Z przycisków woda wyciekała, a on działał ale ... właśnie takiego sprzętu się używa jak ... nie można powtórzyć imprezy - musi działać w każdych warunkach. Swoją drogą opiszę jak dbać o sprzęt w takich warunkach bo ... problem jest wtedy kiedy trzeba robić zdjęcia nieprzerwanie tzn. po zdjęciach na mrozie robić dalej w pomieszczeniach itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Napisałem w innym wątku (Bajkowa Wisła). Dzisiaj przeniosłem to do jeszcze innego wątku - o lustrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam, wiadomo kto wygra w lutym ...@patu gratulacje, ale dorzucę coś swojego może w marcu będzie troszkę lepsza pogodapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ja też dorzucę dwa zdjęcia i idę na imprezkę - córeczka ma dzisiaj roczek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 I ja wrzucam swoją fotkę z lutowej śnieżniej wyprawy na kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 I jeszcze zdjęcie z wypadu na morskie trotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 @ziutaZdjęcia zaje... Wprawdzie nie poczuwam się do roli eksperta, ale gdyby lekko przekadrować fotkę z przyczajonym łowcą, to byłaby mocniejsza. Ale i tak fajne klimaty się czuje. A czerwoność kutra na tle reszty kadru i te kamieniste detale - bajeczka. Gratuluję i zazdraszczam.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zamykam wątek i zapraszam do głosowania - utworzę ankietę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi