killer Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam jakie są wasze opinie na temat tych wędzisk ma ktoś z forumowiczów tą wędeczke.Mój kolega posiada model Easy Rider i ją sobie bardzo chawli że wszystko bardzo dobrze czuć jakie są wasze opinie na temat tych wędzisk http://www.firmadragon.pl/strony/oferta/wedziska/wedziska-hm 80.html Tu jest dokładniejszy opis każdego wędziska z serii HM80 wędki piękne :mrgreen: ale niestety drogie ceny ok 1000-1300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 miałem kiedyś Black Huntera,ciezki był szybki ale niekoniecznie dało sie nimzaciąc w tępo,troche zaustepliwa szczyt był. jak za taka kase to wolałbym np Avida 17lb 8,6.generalnie kijek był fajny dopuki sie nieobadało innych <_< dodam ze avid o połowe duzo lzejszy i o połowe tanszy.jak chcesz wywalic Tyle kasy to lepiej cos na zamowienie. mowa o kijku jaki ja miałem moze inne modele sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kurczę widzę kto co lubi . Ja mam Black Huntera parę lat i mi ten kij leży. Łowiłem nim szczupaki do 80 cm, łososie i trocie, czasami w zimie pstragi na łąkach. Dla mnie to taki uniwersał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja swojego też lubiłem ale trochę mnie wkuzał,z tą miękką szczytowką,pod gómke mi niepasował niedało rady podbijać tak jak nalezy.do innych celów jak najbardziej.tylko faktycznie cena była troche nieteges w stosonku do firm z topu wedek seryjnych ,lub w porownaniu s kijami na zamowienie. po jakims czsie łowienia innymi kijami moge napisac ze black hunter niebyłzły ale zeby jakieś fajerwerki? to raczej niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja też mam Black Huntera i chwalę sobie, używam go jako rzecznego uniwersału i radzi sobie zarówno z kleniem i jaziem (większe woblery i żyłka) jak i z boleniami, szczupakami lub Brzaną (plecionka). Sandacze przy delikatnych braniach są nie do zacięcia Ja swojego kupiłem okazyjnie za 750złJak bym miał wydać 1000 lub więcej, kupił bym kij od rodbuildera na blanku CD lub Talona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi