godski Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jakby się dało zwiększyć kontrole z zera do przynajmniej 1 w roku nad liwcem ...A najlepiej wtedy kiedy jest tam mój ojciec, nie dość że łapie bez karty to go nie obchodzą okresy ochronne ani wymiary ochronne.Nie da się go przekonać do wypuszczania.Jakby co ja wypuszczam.Ja swojego kiedyś przekonałem. Może nie do pełnego C&R ale do wymiarów i okresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja swojego kiedyś przekonałem. Może nie do pełnego C&R ale do wymiarów i okresów. Mojego się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Mam to samo z moim teściem. Jak to mówią, ''starego psa nowych sztuczek nie nauczysz''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mam to samo z moim teściem. Jak to mówią, ''starego psa nowych sztuczek nie nauczysz''.Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Nauczysz, nauczysz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wszystkiego da się nauczyć. Kwestia motywacji (czytaj: odpowiednich kar). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tudzież pochwał i pokazanie, co przynosi wymierne korzyści i prawdziwą radość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Oj panowie, trafiłem na cholernie nie reformowalny przypadek. Próbuję już 18 lat. Ale jest progres bo jeździ już coraz rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (..) Ale jest progres bo jeździ już coraz rzadziej.Trochę jak mój tato, który teraz full wypas 100% C&R, a nawet No Kill.Po prostu przestał jeździć na ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi