fish28 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 DAIWA ALPHAS 105HL Pełna nazwa multiplikatora: DAIWA ALPHAS 105HL Producent: DaiwaModel: Alphas Seria: 105HLTyp: LKlasa: LMasa [g]: 190Typ hamulca: Magforce ZPrzełożenie: 6.8:1 = 70cm przy jednym obrocieLiczba łożysk: 6Moc hamulca [kg]: 4Szpulka - pojemność: 6lb (.205mm)/ 130m : 8lb (.235mm) 100m : 10lb (.265mm) 75mSzpulka - masa [g]: 14Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]: Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]: Szpulka - szerokość [mm]: Szpulka - typ: AżurowanaDokumentacja: SchematNarzędzia: NAkcesoria: BrakKraj produkcji: JapanOpis: Alphas Finesse Custom has 6.8 super high gear ratio and super shallow spools. The reel is specialized in super finesse fishing, so called bait-finesse. The Red accents make it outstanding. Casts great for 3.5g (1/8oz). Fresh water only. Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA Zdjęcia multiplikatora Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięki Darek ( fish28 ) za wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jest to mój pierwszy Daiwowski multik. Do lekkich przynęt jest całkiem dobry. Przy odpowiednio dobranym kijku myśle że poleci te 4g ale raczej w skupionej masie.U mnie pracuje od 6g i jest idealnie. Bardzo lekka, dobrze spasowana maszynka. Nie straszny mu był przyłów w postaci amura ok. 10kg. Szkoda tylko że nie ma klikającej gwiazdy hamulca.Mimo wszystko jestem z niego zadowolony i polecam wędkarzom którzy chcą łowić na lekkie przynęty, a przy tym nie chcą co chwile rozplątywać plecionki ze szpuli.Michał, nie ma sprawy. Jak coś się nie zgadza to poprawcie mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fish28
DAIWA ALPHAS 105HL
Pełna nazwa multiplikatora: DAIWA ALPHAS 105HL
Producent: Daiwa
Model: Alphas
Seria: 105HL
Typ: L
Klasa: L
Masa [g]: 190
Typ hamulca: Magforce Z
Przełożenie: 6.8:1 = 70cm przy jednym obrocie
Liczba łożysk: 6
Moc hamulca [kg]: 4
Szpulka - pojemność: 6lb (.205mm)/ 130m : 8lb (.235mm) 100m : 10lb (.265mm) 75m
Szpulka - masa [g]: 14
Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]:
Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]:
Szpulka - szerokość [mm]:
Szpulka - typ: Ażurowana
Dokumentacja: Schemat
Narzędzia: N
Akcesoria: Brak
Kraj produkcji: Japan
Opis: Alphas Finesse Custom has 6.8 super high gear ratio and super shallow spools. The reel is specialized in super finesse fishing, so called bait-finesse. The Red accents make it outstanding. Casts great for 3.5g (1/8oz). Fresh water only.
Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA
Zdjęcia multiplikatora
Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi