witek Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ... do drobnej potyczki z Eurobankiem i BIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Daj mi info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ktoś wziął na Ciebie kredyt? U mojego kumpla w robocie była taka akcja. Szok normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Oczywiście full dokumenty, step by step.... łącznie z wyciągiem z BIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Oczywiście full dokumenty, step by step.... łącznie z wyciągiem z BIK.Jawne s....o z tym zaczyna być.Nieuczciwość pracowników banku, a ile trzeba się natrudzić i nerwów przy tym to masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Podepnę się pod temat. Potrzebuję porady w sprawie nieuczciwych praktyk pracodawcy. Edytowane 25 Lipca 2014 przez Norbert 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Podepnę się pod temat. Potrzebuję porady w sprawie nieuczciwych praktyk pracodawcy. Inspekcja pracy Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Byłem w inspekcji, przyznano mi rację. Chciałbym jednak zaczerpnąć informacji z innego źródła niż PIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Trochę siedzę w sprawach kadrowych... może coś podpowiem -> priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 jeśli ma ktoś doświadczenie w odzyskiwaniu vatu ze szkody ac od pzu proszę o priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tak w temacie: http://wiadomosci.onet.pl/slask/gazeta-wyborcza-oszusci-kupowali-informacje-od-policji/kmv9xBardzo mi się podoba ostatni akapit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tak w temacie: http://wiadomosci.onet.pl/slask/gazeta-wyborcza-oszusci-kupowali-informacje-od-policji/kmv9xBardzo mi się podoba ostatni akapit.Tiaaa.... kolejna "pomroczność"... bogatemu wszystko wolno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam, potrzebuje porady prawnika zajmującego się sprawami firm, tematy przewodnie Zus, Bank , Transport. Jeśli któryś z Kolegów miałby czas i chęć lekko uświadomić mnie telefonicznie byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Może pomogę - 602 277 723. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi