deejaybialy Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 witam, stradic 1000fh źle układa plecionkę, mianowicie nawijałem od zera i wyszedł mi taki odwrócony trapez od góry szpuli szeroko pod rant już nawinięte a przy podstawie jeszcze sporo miejsca i wyszła duuża różnica co z tym zrobić? pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Podłożyć podkładkę pod szpule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Grubosc szerokosc??Ps dodalem fote i gdzie ona jest?? Jako zalacznik Edytowane 24 Lipca 2014 przez deejaybialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Trzeba kliknąć jeszcze żeby ją załadowało . A co do odpowiedzi to tak jak Tomek pisze, podkładki pod szpulkę, jeżeli nie masz oryginalnych to trzeba dociąć sobie podobną z jakiegoś opakowania plastikowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Wpisz nawet na allegro podkładka pod szpule i wszystko będziesz widział o co chodzi ... ściągasz szpule i wkładasz podkładkę... co do grubości to cóż ... musisz dobrać taka aby żyłka dobrze układał metoda prób i błędów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 co do załącznika to klikłem ;-) ale źlee tak to wygląda jak gruba i duża ta podkładka ma być ew. z czego ją wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Może być z butelki plastikowej. Albo kapsli z pokemoonami , z pudełka śniadaniowego z hannah montana i z czego tam zapragniesz, dziurkacz biurowy się przydaje i nożyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) spoko, zajrzałem do drugiego swojego stradica 2500 i są 3 podkładki przełożyłem i idę poodwijać i nawijać jeszcze raz dzięki panowie i miłego wieczoruEdit: hula aż milo, czyli potrzebuje 3 podkładki jeszcze raz dzięki za poradę panowie. Edytowane 25 Lipca 2014 przez deejaybialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja dorabiałem z kliszy od zdjęć rentgenowskich także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi