Niusio99 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jak byś chciał to mam na sprzedaż 275 15-45gr. 3 razy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamber Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Powiedz coś o tym kiju. jakie realne cw obsługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Myślę że działa znakomicie w opisanym cw. Ogólnie kij fajny i bardzo mi się podoba jego akcja itp. Ale zmieniłem swój styl łowienia i jest mi po prostu nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Odgrzeje temat- co możecie powiedzieć o KONGER STALLION STRIKE FURION 223 cm cw 5-24 g? Podobny fajny do dropa- czy od biedy na szczupłego- gumy max 12cm ogarnie?Ktoś kojarzy czy gdzieś na Śląsku można go pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech76 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Miałem połamałem, nie żałowałem. Dla mnie był za sztywny i za mało czuły. Wymieniłem na dragona cxt crossforce 4-21 i jest zdecydowanie lepiej . Stalion to tani i słaby kij, poziom catany za sto pare złotych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadyo Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Kumpel kupił 2-12 pod okonia na lekko sugerując się opisem cw i totalna porażka. Macałem jeszcze kilka kijów z tej serii o wiekszym cw w sklepie i cała seria tak samo pałowata. Nie wiem do czego miałby byc ten 2-12 ale napewno nie na okonie, chyba ze ktos ma dostep do łowiska z medalowymi osobnikami. Moze nocny sandacz na woblery... Dobrze sie tym podbija przynęty o ciężarze górnego cw ale czucie takie sobie a hol czegokolwiek małego... Krótko tym łowiłem ale jakies tam okonki sie trafiły i bolek pod 50cm zaczepił się o wirujący ogonek i wyjechał na brzeg - kij nie pracował nawet do połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto7 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 To ja chyba do neurologa pójdę bo macałem jakiś ok 3m do 40 czy 45 gr i uznałem że za mało sztywny jest . Padło w końcu na dam yagi 20-50 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi