Piotr Lipiec Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam.Chciałbym się wybrać jurto w okolice Obroczy z muchówką .Może ktoś mi powie jaki stan wody oraz czy mocno trącona ,bo wiem że popadało ostatnio tam.Mam ponad 200 km i nie chcę gonić w ciemno .Z góry dziękuje za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Woda w ostatnich dniach trącona i znacznie podniesiona jak na lato. Jak dziś popada gwałtownie to pójdzie błotko z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Przed wypadem sprawdzam tu: http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Wisla_od_Sanu_do_Narwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 witam Kolego są tam rybki ?Pytam ponieważ spływy kajakowe ich płoszą .Po sezonie owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Lipki siadają, nie chodzi o okazy ale czasem zabawa przednia , kajaki no cóż trzeba się z tą plagą pogodzić Ale chyba odpuszczę sobie bo tak do końca nie wem jak z klarownością wody ,jak bardzo trącona to mucha odpada bo już sprawdziłem i nie chcą współpracować. Edytowane 25 Lipca 2014 przez Piotr Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 W okolicy pada cały czas, w Bondyrzu i Zwierzyńcu przed Rudką trącona więc zapewne i w Obroczy nie jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki @Kosa ,już postanowione odpuszczamy , szkoda gonić 200km aby zobaczyć rzekę i wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi