pablitos Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Czesc. planuje wybrac sie w sobote na sniardwy ( ew na mniejsze jezioro wpadajace do sniardw ) poszukac ryb w przereblu. Czy ktos z Was orientuje sie moze jakie sa tam teraz warunki - czy lod jest ok aby lowic ? pozdrawiam, P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Cześć, mój ojciec był w niedzielę ostatnią na lodzie, Śniardwy całe stoją, także śmiało pozdrawiamPaweł niznny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja ostatnio śmigałem po lodzie na ... pstrągowej rzecce Spokojniejszy odcinek nadal był zamarznięty i bez problemu utrzymał mnie i kumpla. Tak, więc na mazurach powinien być pełen luz, ale ostrożnym trzeba być zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi