Doman Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam.Szukam małego pontonu na kanały.wagowo do 30kg bo muszę go znieść po stromych schodach.Miał ktoś do czynienia z tym pontonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Chyba nie powinienem sie wypowiadać bo sam handluje pontonami, ale 0,7 mm to troszkę mało standard to 0,9 mm, ważne jest ciśnienie pompowania powinno być 0,25 Bar , poniżej to zabawki, jaka klasa ? ;norma to C ,ale na kanał D wystarczy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doman Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jak handlujesz pontonami to chyba możesz coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na allegro masz wyprzedaż pawerona 320 za 1650 zł, cena super !!! nie wiem gdzie myk ale zadzwoń spytaj o rok produkcji. Bedzie o niebo lepszyniż ten w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Widziałem właśnie ta promocje... znasz te pontony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doman Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ja mam łódż motorową i nie potrzebuje pontonu 3.2m.To ma być na specjalne łowisko do którego trzeba zejść po stromych schodach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jeśli pytasz mnie to NIE znam , ale jeżeli prawda to co napisane to cena dużo poniżej ceny zakupu. Trzeba tak jak pisałem sprawdzić rok produkcji i kategorie,więcej nie sprawdzisz przez telefon, zawsze możesz oddać masz 14 dni, wysyłka około 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Na innych aukcjach są po 2400... klasa C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tomasz. Cena rewelka a nawet jak ma rok czy dwa to warto. Używany bedzie droższy.Wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Ja używam od kilku lat na małe zbiorniczki, kanałki Sevylor 210. Jak nie jesteś dłuższy niz 185 cm to wystarczy.Na kanałek nie potrzebny ponton 3,20. Edytowane 27 Lipca 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja używam od kilku lat na małe zbiorniczki, kanałki Sevylor 210. Jak nie jesteś dłuższy niz 185 cm to wystarczy.Na kanałek nie potrzebny ponton 3,20.próbujesz kolegę utopić? pływałem na Sevylorze K-105 podczas wypadów na grilla. od czasu zakupu Kolibra i Busha jakoś nie widzę siebie na ceracie, a już w ogóle nie widzę i nigdy nie wyobrażałem sobie siebie wędkującego na czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 próbujesz kolegę utopić? pływałem na Sevylorze K-105 podczas wypadów na grilla. od czasu zakupu Kolibra i Busha jakoś nie widzę siebie na ceracie, a już w ogóle nie widzę i nigdy nie wyobrażałem sobie siebie wędkującego na czymś takim.Nie próbuję. Pływam na tym na wodach kilkuhektarowych ze słabym dostepem do brzegu. Od lat. Kilka komór, niska waga i szybko go mozna napompować.Ostatnio u Mańka na bagnach go uzywałem.Mojego Busha nie chce mi się pompować w takich warunkach . Tym bardziej , jeżeli jest 2-3 godziny na wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 eee, to ja zawsze dokonuję wyboru pomiędzy KM360D od Kolibra i K330R od Busha. swoją drogą ten drugi jest mocno przereklamowany (jakość wykonania podłogi pozostawia wiele do życzenia). no i wody wiele nie mam, całe 50 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja za młodych lat pływałem na dętce od traktora, ale jakbym miał kupić cerate za 1300, to ????No właśnie długo bym myślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doman Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 A ja za młodych lat wdychałem na kaca powietrze z materaca . Nie no Panowie cerata odpada Chce mały ale prawdziwy ponton . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Tomasz. Cena rewelka a nawet jak ma rok czy dwa to warto. Używany bedzie droższy.Wybór należy do Ciebie Rok produkcji 2013... i kurde kupiłem go... zobaczymy co to za dętka ... teraz trzeba będzie jeszcze silnik i akumulator ... kolejne $$$ .... ah co zrobić życie. Za sugestia Karola K. zdecyduje się pewnie na silnik osapian 55 lb... ale na żelowe cudo juz mi zabraknie narazie niestety... :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No to gratulacje. Myślę że będzie ok, uciekali ze starym towarem. Napisz jak napompujesz i parę fotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Tomasz mam ostatnie rolki kotwiczne siwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No właśnie tego mi brakuje .... wiec jedna będę potrzebował niebawem pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 żelowe cudo juz mi zabraknie narazie niestety... :/ Nie wiem czego wszyscy upierają się na żelowe. Kup AGM głębokiego rozładowania np do solara. Lżejszy, tańszy od żelówki nie wylewny i toleruje wyższe prądy rozładowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 O jaki dokładnie chodzi kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Najaniej to chyba ZAP Expedition AGM 95Ah za 489 PLN. Z tego co pamiętam, to Godski używa takiego jako rezerwy - może napisać coś więcej. Na Alle jest pełno akumulatorów tego typu. Może być nawet zwykły kwasiak, byle był opisany jako deep cycle albo do solara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No to mi ułatwi znacznie sprawę . Dzięki wielkie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Najaniej to chyba ZAP Expedition AGM 95Ah za 489 PLN. Z tego co pamiętam, to Godski używa takiego jako rezerwy - może napisać coś więcej. Na Alle jest pełno akumulatorów tego typu. Może być nawet zwykły kwasiak, byle był opisany jako deep cycle albo do solara.Mam wersję 75 AH - 2 sztuki. Nie jestem zadowolony. Po naładowamiu napięcie szybko spada i nie jest wysokie. Ale praktycznie ich nie używałem. Miały być jako rezerwa, ale Trojan daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Czyli co lepiej je odpuścić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Ja pływam na takim już czwarty sezon, nie zanotowałem jakiegoś szczególnego zużycia a bateria nie ma u mnie lekko bo 2 zimy przejeździła w bagażniku, czasami trzeba było od niego odpalić diesla co by się nie spóźnić do pracy. Polecam.http://allegro.pl/akumulator-do-lodzi-zap-marine-86000-100ah-i4439823156.html Edytowane 29 Lipca 2014 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Doman
Witam.
Szukam małego pontonu na kanały.
wagowo do 30kg bo muszę go znieść po stromych schodach.
Miał ktoś do czynienia z tym pontonem?
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi