Skocz do zawartości
  • 0

PONTON BESTWAY CASPIAN 230x137x37 cm

Doman

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chyba nie powinienem sie wypowiadać bo sam handluje pontonami, ale 0,7 mm to troszkę mało standard to 0,9 mm, ważne jest ciśnienie pompowania powinno być 0,25 Bar , poniżej to zabawki, jaka klasa  ? ;norma to C ,ale na kanał D wystarczy,

• 0

Jeśli pytasz mnie to NIE znam , ale jeżeli prawda to co napisane to cena dużo poniżej ceny zakupu. Trzeba tak jak pisałem sprawdzić rok produkcji i kategorie,

więcej nie sprawdzisz przez telefon, zawsze możesz oddać masz 14 dni, wysyłka około 150 zł.

• 0

Ja używam od kilku lat na małe zbiorniczki, kanałki Sevylor 210. Jak nie jesteś dłuższy niz 185 cm to wystarczy.

Na kanałek nie potrzebny ponton 3,20.

próbujesz kolegę utopić? pływałem na Sevylorze K-105 podczas wypadów na grilla. od czasu zakupu Kolibra i Busha jakoś nie widzę siebie na ceracie, a już w ogóle nie widzę i nigdy nie wyobrażałem sobie siebie wędkującego na czymś takim.

• 0

próbujesz kolegę utopić? pływałem na Sevylorze K-105 podczas wypadów na grilla. od czasu zakupu Kolibra i Busha jakoś nie widzę siebie na ceracie, a już w ogóle nie widzę i nigdy nie wyobrażałem sobie siebie wędkującego na czymś takim.

Nie próbuję. Pływam na tym na wodach kilkuhektarowych ze słabym dostepem do brzegu. Od lat. Kilka komór, niska waga i szybko go mozna napompować.

Ostatnio u Mańka na bagnach go uzywałem.

Mojego Busha nie chce mi się pompować w takich warunkach . Tym bardziej , jeżeli jest 2-3 godziny na wędkowanie.

• 0

Tomasz. Cena rewelka a nawet jak ma rok czy dwa to warto. Używany bedzie droższy.

Wybór należy do Ciebie :)

Rok produkcji 2013... i kurde kupiłem go... zobaczymy co to za dętka ... teraz trzeba będzie jeszcze silnik i akumulator ... kolejne $$$ .... ah co zrobić życie. Za sugestia Karola K. zdecyduje się pewnie na silnik osapian 55 lb... ale na żelowe cudo juz mi zabraknie narazie niestety... :/
  • Like 1

• 0

Najaniej to chyba ZAP Expedition AGM 95Ah za 489 PLN. Z tego co pamiętam, to Godski używa takiego jako rezerwy - może napisać coś więcej. Na Alle jest pełno akumulatorów tego typu. Może być nawet zwykły kwasiak, byle był opisany jako deep cycle albo do solara.

• 0

Najaniej to chyba ZAP Expedition AGM 95Ah za 489 PLN. Z tego co pamiętam, to Godski używa takiego jako rezerwy - może napisać coś więcej. Na Alle jest pełno akumulatorów tego typu. Może być nawet zwykły kwasiak, byle był opisany jako deep cycle albo do solara.

Mam wersję 75 AH - 2 sztuki. Nie jestem zadowolony. Po naładowamiu napięcie szybko spada i nie jest wysokie. Ale praktycznie ich nie używałem. Miały być jako rezerwa, ale Trojan daje radę.

• 0

Ja pływam na takim już czwarty sezon, nie zanotowałem jakiegoś szczególnego zużycia a bateria nie ma u mnie lekko bo 2 zimy przejeździła w bagażniku, czasami trzeba było od niego odpalić diesla co by się nie spóźnić do pracy. Polecam.

http://allegro.pl/akumulator-do-lodzi-zap-marine-86000-100ah-i4439823156.html

Edytowane przez Pumba