Doman Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam.Szukam małego pontonu na kanały.wagowo do 30kg bo muszę go znieść po stromych schodach.Miał ktoś do czynienia z tym pontonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Trzyma dobrze ? Potrzebuje do pontonu 3.2 i silnika 55 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Trzyma. Pływałem na nim różnymi jednostkami - od pontonu 2,7m po łódkę 5,5m. W grudniu w zeszłym roku dawał radę przez 7h ciągłego trollingu łódką 3,8m (ok 100kg + ja i szpej czyli sporo ponad 200) z prędkością 2,5 - 3,5 km/h. Miałem kiedyś Trojana 100 Ah i w moim odczuciu był mniej żywotny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja używam do minnkoty 55, sznajder 100 ah 720 A , drugi rok smiga jak wariat technologia hybrydowa, 449 zł w zimie do rozruchu disla używam i nic, trzyma jak nówka. ładuje EST-516 za 282 zł , uważam zestaw za idealny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 @StCroix a co jest nie tak z tą podłogą w Buschu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 @StCroix a co jest nie tak z tą podłogą w Buschu ????wykończenie i spasowanie elementów. listwa usztywniająca w jednym miejscu zachodzi zaledwie 2-3 mm na panel, w innym w ogóle jakby na niego nie trafia. w Koliberku krawędzie wzmocnione są aluminiowym profilem i dobrze spasowane, w Bushu chamsko przycięta płyta bez żadnego spasowania. jak tylko zakupię nowy aparat i będę miał okazję, zrobię zdjęcia poglądowe podłogi rzeczonych gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Uwielbiam takie posty, zawsze mówiłem ,że to marny sprzęt jadą na opinii nic więcej. Tzn. nic się nie zmieniło, mam nadzieje , że zobaczysz moje pontony w akcji i porównasz wykonanie . W tym roku już pare sztuk poszło na Śląsk więc może będziesz miał okazje . Najwięcej do Tych zastanawiam się jaki tam blisko jest akwen, może wiesz. Czekam na zdjęcia z niecierpliwością. Dzieki za miły opis Buscha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 wód w okolicy Tychów jest trochę, tych, po których wolno pływać jest trochę mniej. osobiście wędkuję od dwóch sezonów tylko na jednej wodzie (nie jest często odwiedzana przez Tyszan), choć jesienią zamierzam "włączyć" do użytku jeszcze jedną (taka mała śląska zaporówka). zapewne spotkam tam Tyszan na swych (Twoich) gumach. jeśli Twój wyrób nie odbiega jakością materiałów i wykonania od Kolibra, na pewno z czasem rozważę go jako kolejne pływadło. Bushowi zdecydowanie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 To ja jestem w stanie zaproponować indywidualną jednostkę na zamówienie tzn : kolor lub kolory , wyposażenie / rolki , knagi , mocowania , uchwyty ,torby /wszystko dla klienta i reklamy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 w takim razie będę musiał wejść w kontakt telefoniczny. temat wart omówienia (ale to nie teraz - zapamiętam, że mam Cię poprosić o informacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Doman
Witam.
Szukam małego pontonu na kanały.
wagowo do 30kg bo muszę go znieść po stromych schodach.
Miał ktoś do czynienia z tym pontonem?
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi