Skocz do zawartości
  • 0

PONTON BESTWAY CASPIAN 230x137x37 cm

Doman

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Trzyma. Pływałem na nim różnymi jednostkami - od pontonu 2,7m po łódkę 5,5m. W grudniu w zeszłym roku dawał radę przez 7h ciągłego trollingu łódką 3,8m (ok 100kg + ja i szpej czyli sporo ponad 200) z prędkością 2,5 - 3,5 km/h. Miałem kiedyś Trojana 100 Ah i w moim odczuciu był mniej żywotny.

• Like 1

• 0

@StCroix  a co jest nie tak z tą podłogą w Buschu ????

wykończenie i spasowanie elementów. listwa usztywniająca w jednym miejscu zachodzi zaledwie 2-3 mm na panel, w innym w ogóle jakby na niego nie trafia. w Koliberku krawędzie wzmocnione są aluminiowym profilem i dobrze spasowane, w Bushu chamsko przycięta płyta bez żadnego spasowania. jak tylko zakupię nowy aparat i będę miał okazję, zrobię zdjęcia poglądowe podłogi rzeczonych gum.

• 0

Uwielbiam takie posty, zawsze mówiłem ,że to marny sprzęt jadą na opinii nic więcej. Tzn. nic się nie zmieniło, mam nadzieje , że zobaczysz moje pontony w akcji i porównasz wykonanie . W tym roku już pare sztuk poszło na Śląsk więc może będziesz miał okazje . Najwięcej do Tych zastanawiam się jaki tam blisko jest akwen, może wiesz. Czekam na zdjęcia z niecierpliwością. Dzieki za miły opis Buscha.

• 0

wód w okolicy Tychów jest trochę, tych, po których wolno pływać jest trochę mniej. osobiście wędkuję od dwóch sezonów tylko na jednej wodzie (nie jest często odwiedzana przez Tyszan), choć jesienią zamierzam "włączyć" do użytku jeszcze jedną (taka mała śląska zaporówka). zapewne spotkam tam Tyszan na swych (Twoich) gumach. jeśli Twój wyrób nie odbiega jakością materiałów i wykonania od Kolibra, na pewno z czasem rozważę go jako kolejne pływadło. Bushowi zdecydowanie dziękuję.