Gość mikolaj Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Bez wątpienia w kolorach i nowych nazwach dla "nowych" kijów dragon jest niezły I co drugi to klasyk zanim pojawi się na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 W brew opini niektórych użytkowników, dla mnie pasuja kije tej marki . Mam chyba ze 4 i żaden nie pękł za to jaxson i robinson za długo nie posłużył ...Lakier na omotkach mogli by dać troche lepszy( czasami peka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Pasują nie pasują jak dla mnie kije jak każde inne zależy od modelu ( no moze poza jaxonem) , ale fakt marketing maja dobry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ten wypust akurat im się bardzo udał nie mogę złego słowa powiedzieć o tym kiju ..C.w. zawyżony ale ogólnie polecam pod szczupaka zwłaszcza te większe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ja też dołączyłem do grona posiadaczy X-Force 140, kupiłem go z myślą o łowieniu sumów. Na początku miałem obawy związane z jego długością, bo jestem przyzwyczajony do długich wędek, ale postanowiłem zaryzykować Pierwsze próby nad wodą wypadły pozytywnie, odległość rzutów jest satysfakcjonująca, blank jest czuły a przy tym cały zestaw lekki i łapa nie odpadnie po całym dniu łowienia. CW jest zawyżony, ale to kij zaprojektowany do bardziej statycznego łowienia z kutra, przy czym mi wystarczy, że ogarnie do 80 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Mam x-force do 140gr tylko pod spina,wczoraj(poważnie!)robiłem test z bratem i próbowaliśmy go złamać!oczywiście nie na kolanie bo tego to i x-zoga nie wytrzyma(chyba?)-kij cały!jak mi nie wierzycie jak potrafię testować sprzęt to zapytajcie o to Zorro.Bierz x-forca kij Ci się sprawdzi! a do tego jest super uniwersalny-w Wędkarskim Świecie Szymański o nim pisał.Jig-Jerk do 70 akurat też posiadam i jak Ci kolega wyżej podesłał linka z testem z multiplikatora i ja się z nim zgadzam! P.S-brat był sumem!może za dużo nie warzy około 65kg ale zawzięty jak 100 Mo9że któyś z kolegów ma ten archiwalny numer WŚ i może zrobić pdf-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jak podasz który to numer (mam wszystkie) to ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Problem jest taki, że nie wiem jaki to nr obstawiam numery od pocz 2013 do lipca 2014. Mógłbyś w wolnej chwili zerknąć i namierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 może w archiwum WŚ coś wyszukasz? nie będę opisywał jak u mnie wygląda dotarcie do archiwalnych numerów prasy wędkarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi