pablo Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jak w temacie. Może ktoś z tu obecnych poratował by skanem. Nie cały numer tylko jeden artykuł o łowieniu sumów na trolling. Bym był wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam Co prawda nie chodzi o artykuł z WŚ, ale do rzeczy... Potrzebowałbym skanów/zdjęć jednego z artykułów z Wędkarstwo Moje Hobby nr 42(chyba z kwietnia 2009 r.). Jeżeli ktoś posiada i byłby chętny pomóc, poproszę o info. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Odświeżę Może ktoś ma dostęp do WMH nr 42 i mógłby zrobić skan jednego z artykułów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mam na pewno (w którymś pudle z prasą wędkarską w piwnicy) ale mogę pomóc dopiero po nowym roku.Jeśli będziesz jeszcze wtedy potrzebował to przypomnij mi na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi