bieluszek Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam wszystkich serdecznie Czy ktos z forumowiczów miał okazję wędkować lub wędkuje na Warcie w dół od Międzychodu do granicy województwa WLKP? Conajmniej raz w miesiącu jestem w okolicy przez weekdend próbując bezskutecznie chwycić coś drapieżnego.Warta w tych partiach prezentuje się całkiem zwyczajnie oprócz tego że wydaje się być jakaś "opustoszała". W porówaniu do wyższych partii w WLKP na których zwykłem wędkować jest jakoś inaczej. Miejscowi twierdzą że przyczyną takiego stanu rzeczy jest kłusownictwo. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 ja lowilem tam w tym roku w samym miedzychodzie i lipa efekty nie byly ciekawe,natomiast wiem od znajomych ze poluja tam skutecznie na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Marcin, zawitaj najpierw tutaj:http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/page-68Wtedy może będzie więcej chętnych na udzielenie się w Twoim temacie Od siebie dodam, że Marcin jest z tych "nawróconych" na dobrą drogę Edytowane 29 Lipca 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 stan rzeki nadal tak tragiczny /? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi