meth666 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Panie , biorą? Nie bo ni ma... Witajcie. Wraz ze Sławkiem Sobolewskim , Olsztyniakiem wpadliśmy na pomysł wyruszyć na nieznany teren by sięgnąć po wędkarskie emocje. Chciałlibyśmy się dowiedzieć czy ktoś z Was łowił ( posiada doświadczenie ) w kontakcie z obcą wodą..Nastawiamy się głownie na drapieżniki (okoń,sandacz,szczupak). Termin wrzesień/pażdziernik/listopad. Tylko proszę nie piszcie Szwecja,Szwecja,Szwecja...Mańkowe bagna też swoją drogą Dzieki z góry za odpowiedzi.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja mam pewną propozycję, ale to raczej listopad. Nie jest daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja mam pewną propozycję, ale to raczej listopad. Nie jest daleko Tajemniczy jesteś. Będę tam wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Łukasz , napisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Tajemniczy jesteś. Będę tam wcześniej....Wychodzę z założenia, że nie wszyscy muszą wiedzieć dokąd jeżdżę na ryby P.S. Zostawisz coś? Edytowane 27 Lipca 2014 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Pod koniec sierpnia porozmawiamy na rybach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas277 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Znam takie jezioro gdzie ryb jest sporo, po prostu krocie. Szczupaki, sandacza i duże okonie. Ale tu nie powiem. Wiec po co pisze w tym temacie? Tego tez nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A no po to, żeby móc egoistycznie cieszyć się tym "krociem" i uchronić je przed potencjalnym spuszczeniem w kiblu. Po co pisze w temacie? Kolega pyta czy ktoś ma jakieś propozycje - ja odpowiadam, że mam, czy coś tu nie jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Obawiam się, że też wiem gdzie Słyszałem natomiast, że można trochę dalej i tam restrykcje były wcześniej wprowadzane i rybka jeszcze mniej przetrzepana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Obawiam się, że też wiem gdzie Słyszałem natomiast, że można trochę dalej i tam restrykcje były wcześniej wprowadzane i rybka jeszcze mniej przetrzepana.Ja też to słyszałem, zapewne z tego samego źródła co Ty To też będzie kiedyś wzięte na tapetę ale wszystko po kolei, małymi krokami na północ Piszesz się na listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja też to słyszałem, zapewne z tego samego źródła co Ty To też będzie kiedyś wzięte na tapetę ale wszystko po kolei, małymi krokami na północ Piszesz się na listopad?Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi