Szczypek Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam szanowne grono! Dziś zwracam się do was z prośbą o poradę. Mianowicie przymierzam się do zakupu wędki przeznaczonej do łowienia na przynęty gumowe z opadu Łowić będę z brzegu, brodząc na wodzie stojącej której głębokość to ok 4 m. przynęty to gumy średniej wielkości na główkach 5g max 20g Kije jakie mam na oku to Dragon HM80 Easy Rider dł 2.60, akcja- fast cw 7-25Dragon HM-X Phantom dł 2.60, akcja- fast cw 7-30 I tu mam właśnie kilka pytań bo ciężko mi ustalić konkretne fakty. Czy wędka o akacji fast będzie odpowiednia czy celować bardziej w akcje x-fast ( dragon hm 80 easy rider 2.75 ma taką akcje ). Ogólnie może jeżeli ktoś użytkuje któregoś z tych patyków może coś powiedzieć jak nadają się do takiego łowienia itp. Z góry dziękuję za wszystkie porady uwagi i sugestie. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi