jerry hzs Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja cos wiem ale nie moge powiedziec czekam na Komancza , nie daj sie prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Słyszałem, że mieli się wybrać ale ... R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 heheha ja to nawet znam szczegoly... o fotkach nie mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no i pekl chłopina http://jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=488&star t=90&S=754967f69c306496e709afa4b8f7b152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 E........ nic specjalnego ! Jakubek tym razem mnie pokonał !Dwa szczupaki na woblera od Jurka ! szczupak 96cm i 75 cm ... wszystkie uwolnione ! ZAZNACZAM okres ochronny szczupaka zaczyna się 1 marca i trwa do 15 maja.Ja wycinałem sieci z martwymi ptakami ........ chciałem uratować woblera od Jurka - tego weterana ale niestety straciłem jego. Dzięki JUrek ! Serdecznie Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 NO dobra! niech będzie Na prośbę Matki Wszystkich Wędkarzy zamieszczam parę fotek. Prosze nie krzyczeć, nie wgryzać sie w ściany oraz zachowac spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No nie !!!, ja cie dziekuje ale piekne Jakubek Ty szczesciarzu Matka tez szczesliwa , takie dzieci wychowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Wobler Jerrgo ist the best. Jurku Jak cie dorwe w realu... <_< na swoich nogach nie wyjdziesz. Dzieki za zrzut z Chicago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja powiem tak. Jurek lepiej zebys dobrze sie przygotował prze dprzyjazdem do Nas bo ... głowa będzie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Najwyzej pyska i big hugs moj organizm nie toleruje porcium alkoholum , ostatecznie jeden skromny kielonek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no przeciez wiecej niz jeden to ... nikt tu nie mowi o tym ze wiecej... ale jeden z MAtką, jeden z Griszą, jeden z Jakubkiem, Jeden ze mną... mysle ze kolejka chetnych nawet warszawki siegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Chciałem zaznaczyc, że matka nie tylko podebrał rybki, ale jest także autorem tych wspaniałych zdięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 oraz adresatem przekleństw które padały w czasie gdy zamiast podbierąc bawił sie kodakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Super zdjęcia. Zwłaszcza to w wodzie mi się podoba Prosze nie krzyczeć, nie wgryzać sie w ściany oraz zachowac spokój nie udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 REWELACJA! Brawo Ekipa i niezawodne wabiki zza Wielkiej Wody ! Dobrze, ze zima odpuscila. Mam nadzieje ze pojezdzicie jeszcze do marca i beda kolejne ladne ryby do ogladania. Gratuluje serii Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 NIE CIERPIĘ WAS !!! NIE LUBIĘ !!! Ychhh !!! no dobra, zżera mnie szczera wędkarska zawiść Gratulacje chłopaki, fajnie że Wam się poszczęściło ładne fotki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Gratuluję połowów!!! Grubasy te szczupaki, takie zimowe-nażarte, ale widać że im się chce wciąż jeść. Do marca mogą jeszcze trafić jakąś plastikową przekąskę z importu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 @Jakubek, gratuluję pięknej ryby! Matka dobrze wychowuje swoich wędkarzy. Aby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Gratuluje... heh chlopaki znowu polowili ladne kaczodzioby @Jakubek na ostatniej fotce z lekkim politowaniem prezentuje te marne 75 centow szczupaka .Wsumie po takich polowach na zalewie to ten 75-cio centymetrowy szczupaczek to taki pistolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi