Gość Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Zobaczymy jaki będzie efekt... http://www.psr.waw.pl/netpomoc.html Jak jakiś efekt jednak będzie np. następnego dnia przyjedzie patrol, zróbcie wpis na wątku. Bardzo jestem ciekaw czy to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Raczej nie działa, nigdy jeszcze nie udało mi się do nich dodzwonić. Polecam raczej policje rzeczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kiedyś wysłałem im informację, ale bez odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ja ostatnio na Narwi ściągnąłem sieci kłusownicze. Mam zdjęcie, napisze do nich i zobaczymy jaki będzie tego efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ja też dwa tygodnie temu zaczepiłem sieć w Ostrymkole, nożyczkami postarałem się ją trochę potuningować, a PSR w tym rejonie operuje tylko samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 W tym roku ani razu nie zostałem skontrolowany przez PSR,w ogóle ich nie widać,może dotknął ich kryzys finansowy .W tamtym roku widywałem ich dość często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Szkoda że nie da się nic zrobić z takimi, wstyd mi za takich reprezentantów Polski za granicą, zamieściłem ten filmik w dziale kłusoli, bo wydaje mi się że się tu nadaje http://www.youtube.com/watch?v=SJfb4SphyXc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Szkoda że nie da się nic zrobić z takimi, wstyd mi za takich reprezentantów Polski za granicą, zamieściłem ten filmik w dziale kłusoli, bo wydaje mi się że się tu nadaje http://www.youtube.com/watch?v=SJfb4SphyXc na filmie widać jak z linki gospodarczej przerzucają się na multiplikatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Eh szkoda gadać, ten filmik trzeba skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kłusownicy z agregatem prądotwórczym KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Czym powinien charakteryzować się dobry funkcjonariusz PSR ??...Prawdziwy kat na kłusowników.Taki człowiek niczego się nie boi.Nikt i nic nie jest w stanie go powstrzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Znam takiego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Państwowa Straż Rybacka w Warszawie przy współpracy z Komendą Stołeczną Policji zorganizowała akcję, której celem było zlokalizowanie i kontrola osób handlujących rybackimi narzędziami połowowymi... KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Akcja Słomczyn - współpraca Państwowej Straży Rybackiej w Warszawie z Mazowiecką Komendą Wojewódzką Policji oraz z Nadwiślańskim Oddziałem Straży Granicznej. PRZECZYTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) witam trzoszkę odbiegam od tematu PSR ale tylko troszkę dzisiejszy wypad terenowego oddziału SSR na warszawskiej Wiśle zaowocował złapaniem na gorącym uczynku wędkarza który łowił ryby metodą pospolitego SZARPAKA niestety podczas kontroli wpadł tylko jeden ale o tego jednego mniej oto jego "blaszka podlodowa" z kotwicą zalaną ołowiem na stałe Edytowane 12 Lutego 2013 przez radekg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Było mu tą przywieszkę dorszową wsadzić nie powiem gdzie i nie powiem jak głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 witam trzoszkę odbiegam od tematu PSR ale tylko troszkę dzisiejszy wypad terenowego oddziału SSR na warszawskiej Wiśle zaowocował złapaniem na gorącym uczynku wędkarza który łowił ryby metodą pospolitego SZARPAKA niestety podczas kontroli wpadł tylko jeden ale o tego jednego mniej oto jego "blaszka podlodowa" z kotwicą zalaną ołowiem na stałe SZARPAK 2.jpgUsuń lepiej zdjęcie. Jeszcze ktoś niepowołany się na to natknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi