antilag Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Szukam jakiś informacji na temat blanków Matagi Auriga Solid Carbon . Ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Przyłączę się do poszukiwań informacji.Zauważyłem że pojawiły się ostatnio w BRC te blanki. Może ktoś już coś robił na tych blankach. Szukam blanków o większej czułości niż te które mam do tej pory. Solid Carbon wydaje się krokiem we waściwą stronę. Tu linki do tych blanków; https://www.sklep.brc.com.pl/pl/searchquery/auriga/1/full/5?url=auriga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 sa dwie wersje cw , i jeszcze gdzieś widzialem troche dłuższą ale teraz nie moge znaleźć .Ciekaw jestem realnego cw i faktycznej mocy tego kija , cos mi sie zdje ze to taki mały cwaniak do lekkich przynet z zapasem mocy do 60cm pstrągali tu niemiecka dwójka , i ten mocniejszy blank ( foto z facebooka matagi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ciekawe. Widze ze czeka mnie wycieczka do BRC w celu bliższego kontaktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 jak na taka wykalaczke to 35minut holu nie jest złym wynikiem . Ogarnij bo ja mam za daleko , a z chęcią taki bayl bym zgarnął o kolekcji , pod pstruny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 sa dwie wersje cw , i jeszcze gdzieś widzialem troche dłuższą ale teraz nie moge znaleźć .Ciekaw jestem realnego cw i faktycznej mocy tego kija , cos mi sie zdje ze to taki mały cwaniak do lekkich przynet z zapasem mocy do 60cm pstrągali tu niemiecka dwójka , i ten mocniejszy blank ( foto z facebooka matagi) Na tym zdjęciu są płetwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tak , łowione z pływadelka widać było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 jak na taka wykalaczke to 35minut holu nie jest złym wynikiem . Ogarnij bo ja mam za daleko , a z chęcią taki bayl bym zgarnął o kolekcji , pod pstruny Popatrze i dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tu w akcji https://www.youtube.com/watch?v=MghoD6cxQ7M&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 obiecane linkihttp://rybalka.ru/blog/matagi-auriga-monolitnaya-seriyatu jest co nieco widać o co w tym blanku chodzi i ciekawa przeróbka TPSMPShttp://iyn.rybalka.com/photo/view/15998/http://zm-customrods.ru/blog/workshop/matagi-aurigo-nuovo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 czy na tym ostatnim filmiku łaciaty gość mówi ze ciśnie z tej słomeczki 18g czy mi sie wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Też tak słyszałem.Koniec to 18 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Rzucić można 18g. Jednak nie łowić komfortowo. Wg. mnie blank jest opisany bardzo poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 w sensie , główka plus guma , czy opis sugerował by wage samej głowki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) .. Edytowane 19 Lutego 2015 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Od ilu gram pozwala na ostre sandaczowe podbijanie?Od ilu???? cóż za dziwne pytanie. Nie wiem co odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Od ilu???? cóż za dziwne pytanie. Nie wiem co odpowiedzieć..... Edytowane 19 Lutego 2015 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Od ilu???? cóż za dziwne pytanie. Nie wiem co odpowiedzieć ostry opad dla mnie zaczyna sie od 10g na metrowej wodzie wszystko niżej to po prostu opad , a ostrośc to jest sprawa mocna subiektywna , i dla jednego jest to 15g dla drugiego 20g a dla trzeciego 7g , duzo zalezy od wody ... Edytowane 18 Lutego 2015 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy moje pytanie jest aż tak dziwne?Bardzo przepraszam P.Roberta że ośmieliłem pytać o tak oczywistą oczywistość.Ugryzło coś w dupsko? Po prostu nie rozumiem pytania. Od ilu. Uważam że powinno być: do ilu gram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) .. Edytowane 19 Lutego 2015 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Wg. mnie do 9gr plus smukła gumka. To jest płynna granica bo każdy wędkuje troche inaczej. Edytowane 18 Lutego 2015 przez robbox4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 czyli raczej pstrągowo okoniowy , jak lzejszy sandaczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 To zależy jak kto łowi sandacze. Uważam że do 10gr to jest sandacz na lekko, potem już normalnie. A powyżej 30 na ciężko. Taka moja segregacja osobista. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 nie bede w padał w polemike na temay na których nie mam zielonego pojęcia . Powiedz jeszcze jak ten blank zachowuje sie w czasie podbicia , jaka czesc szczytu sie poddaje przy tych 10g i dość energicznym podbiciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Od ilu gram przyzwoicie się ładuje ten blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi