tornado Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mam takiego talona na sandały którego za bardzo nie lubiałem z jednego powodu. wędka robiona na zamówienie z pełnym wypasem leciała mi na mordę czego strasznie nie lubię, rękojesć miała 25cm i dowalone miała w gałce trzy ciężarki po 1oz nic to jednak nie pomagało więc postanowiłem sam zakombinować i zrobiłem coś takiego; Długość łamańca 70mm odchylenie osi 10. i teraz dopiero wiem ile z tym zabawy i jak się zabrać do następnych.pozdrawiam tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Prawie jak Megabass Ciekawie to nawet wygląda. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Władek, powinieneś pracować jako designer dla jakiegoś Megabassa lub innego Evergreena... masz chłopie myśl techniczną i rękę do przeróbek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 I jesze jedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Władku, nie zapominaj o mnie - już kończymy konsultacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Pomysła to ja mam tylko lenia jeszcze większego ale pracuje nad windami do trola elektrycznymi bo zwijać ręcznie to mi się nie chce a będą lepsze od tych amerykańskich Cannonów a to juz mechanizmy ze szpulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 pozostało mi wykonać podstawę reszta już gotowa a to moja specjalnosc formy i laminaty maszty teleskopowe z solidnie zrobionymi rolkami tak aby linka nie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No trwalo to trwalo, ale wreszcie jest Możesz dać jakąś fotkę ze zbliżeniem tego slanta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Friko na pewno się da zrobić jakieś fotki,ale nadmienię że wykonanie tego 1 jest trochę niekształtne w porównaniu do MB jest to związane z tym iż tyle chciałem wyciągnąć dolnik swojej wędki. Majac do dyspozycji prostą tokarnie i frezarke chciałem sprawdzić czy da się to zrobić w prostym imadle bez zabawy w ustawianie kątów itp,bez stosowania frezów promieniowych które powinny być użyte,sprawdzić jakie błedy popełnie w założeniach i obranej koncepcji wykonania i tak pewne sprawy wyszły które muszę skorygować przy następnych sztukach o ile będę je robił a na pewno parę szt. mi przyjdzie wykonać bo jest parę osób które o to mnie męczą. Samo frezowanie szlaczków ozdobnych to już indywidualna sprawa którą mażna zmieniać od upodobań natomiast wykonanie bryły z odpowiednio przestawionymi osiami, wymiarami musi być dokładnie dopasowane do koncepcji wędki i wymiarów tuby,lub blanku na której ma być osadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 @tornadoJestem pod wrażeniem dla slanta. Gratuluję!Tak więc, Panowie, bez kompleksów! Jak widać nie tylko nasza kiełbasa przegoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi