Skocz do zawartości
  • 0

Do Administratora

KRZYMAL2

Pytanie

Witam szanowną  Administracje  mam pytanie w dziale sprzedam  popełniłem  błąd  za który zostałem  ukarany  wpisem 1osrzeżenie ok nie przeczytałem dokładnie regulaminu  chciał bym się dowiedzieć kiedy i czy wo gule ten wpis zniknie każda kara ma swój czas i powinna być anulowana

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@milupa - życie to pokazuje, nie wymyślone. Nikt nie chce tego zgłaszać, bo po co robić sobie wrogów, żal tylko takiego młodego użytkownika (starzy przecież nie dostają) z 30-toma kilkoma postami, który od razu jest wyłapany. Oczywiście przyznaje się do tego i ok., wyrazy współczucia.

• Like 2

• 0

Obecnie jest tak, że punkty ostrzeżeń pozostają na koncie. Ustaliliśmy, że tak zostanie.

Czy będą mogły być usuwane?

Być może. Na ten moment trudno mi się określić. Muszę zobaczyć jakie są techniczne możliwości i pomyśleć - co w zamian.

• 0

Obecnie jest tak, że punkty ostrzeżeń pozostają na koncie. Ustaliliśmy, że tak zostanie.

Być może. Na ten moment trudno mi się określić. Muszę zobaczyć jakie są techniczne możliwości i pomyśleć - co w zamian.

W zamian amnestia dla wszystkich , skruszeni i nieświadomie obdarzeni  się nawrócą i będą jak to mówią " be save and careful"

Edytowane przez pabik

• 0

Jako że wielowiekową tradycję mamy, zacznij sprzedawać odpusty. Np. jeden punkt = 5 dyszek.. Rozrabiaka dwa razy się zastanowi co pisze, jak po raz kolejny będzie musiał sięgnąć do kieszeni. Oczywiście rachunek i faktura vat w zamian. 

Że też wcześniej nie podsunąłem Administracji tego genialnego w swej prostocie pomysłu... :)

• Like 3

• 0

O ile pamiętam, jednemu z kolegów, autorowi naprawdę pięknych zdjęć, punkty karne zostały zdjęte z konta w ramach podziękowania za wartościowy wkład w życie forum, to jest właściwa droga moim zdaniem. :)

Za zasługi, ale mogą być i odpusty (wiem, że jaja sobie robisz) tylko pomyśl - podliczą komuś punkty, czasem z kont kilku, oprocentują bany i  - nie będę tu palcem wytykał, ale komuś portfel z lekka zakwili. :D  ;)

• Like 6

• 0

Nie turbujcie się tak panowie skippim . On dalej żegluje tam gdzie chce :)

Oczywiście Fugaziego pomysł na płatne odpusty ma swoje dobre strony , ale jednak nowa świecka tradycja do której chyba każdy nowoczesny Europejczyk  tęskni  , ma w tej mierze dużo praktyczniejsze , ekonomiczniejsze rozwiązania . Jeśli już jest afera , odczekujemy w stoickim spokoju dwa dni , po czym spokojnie zamiatamy ją pod dywan zapomnienia . I nie ma afery .. :)

• Like 1