teethar Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 KLIK NA 100% 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No no ... w rodzinnym mieście takie rzeczy się dzieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ładnie ktoś tam nagrzeszył PSświetna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ładnie , swego czasu w Koszalinie też było ostro, z 8-9 czerwca. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ładnie ktoś tam nagrzeszył Pewnie kibice Lecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Kosmicznie ładne fotki Jak wy to robicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) KLIK NA 100%Niedzielna ? Wyczuliśmy z kumplem moment,zwinęliśmy się z Czerwonaka w ostatniej chwili.Ostro dawało.Zdjęcie piękne. Edytowane 29 Lipca 2014 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dzisiaj w nocy byłem na rybach. Miałem już niezłego stracha, bo z obu stron rzeki szły burze. Momentami było jaśniutko jak w dzień. Na szczęście dotarł tylko deszcz - same burze przeszły bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 tak nieśmiało spytam o parametry w jakich robiliście fotki .... czas przesłona i takie tam ..... też bym tak kciał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Cześć, moje parametry to 4 sek, ISO 200, przysłona 5.6. Po prostu miałem fart trafić w taki kadr, klatka pojedyncza, nie sklejana z kilku. Od 10 lat fotografuję burze i nigdy tak mi się nie poukładało jak wczoraj! TO czyste szczęście trafić na taką burzę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Czerwcu - wow, konkret ta Twoja klatka. Z ilu sklejana? I jak robisz chmury, bo przecież na każdej klatce inne położenie? WYbierasz z jednej i po prostu resztę maskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja fotografuję burze od 12 lat - moją Żonę..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja fotografuję burze od 12 lat - moją Żonę.....musisz mieć dużo szczescia, że Cię do tej pory jakiś grom nie trafil... no chyba, że efektem GROMu jest GPS na palcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Super foty Panowie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Czerwcu - wow, konkret ta Twoja klatka. Z ilu sklejana? I jak robisz chmury, bo przecież na każdej klatce inne położenie? WYbierasz z jednej i po prostu resztę maskujesz? Zdjęcie nie moje, jednego z wykładowców z Politechniki Koszalińskiej , mogę podesłać link do jego FB, jeżeli chcecie zobaczyć innego jego fotki . Jego FB: https://www.facebook.com/PiotrMajchrzak.GaleriaAmautorska/photos_stream Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez Czerwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wczoraj dostałem ostrzeżenie z samej Góry. Wczoraj, zbliżała się do mojego miasta kolejna burza. Jak zwykle zaciekawiony otworzyłem okno dachowe i zacząłem wypatrywać błyskawic i piorunów. Gdy trochę już znudzony czekałem na jakąś małą białą nitkę błyskawicy na horyzoncie, z dosłownie jasnego nieba nade mną w kamienicę na przeciwko (nie dalej jak 50m ode mnie) uderzył potężny piorun!!! Uderzenie było tak bliskie, że poczułem na twarzy podmuch, okoliczne alarmy zaczęły wyć a jak się potem okazało wszystkim sąsiadom popaliły się komputery, nie było internetu a nawet wody w całej dzielnicy (padła jakaś duża pompa)... Moja żona kulała się ze śmiechu gdy wbiegłem do pokoju obok nie mogąc wydobyć z siebie ani słowa - podobno miałem minę jakbym samego Lucyfera ujrzał Dostałem ostrzeżenie Panowie, nie można igrać z siłami natury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ahhahahkiedyś ścigałem burze ....w pogoni za rybami.......... bywało różnie.Raz brały,raz nie........w zeszłym roku wędkowałem pod "wysokim napięciem",jak pierdyknęło w słup,kilka metrów nade mną..........no cóż ,nie mam ciśnienia na burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mnie wczoraj o przed 22 burze pogoniły z nocki... Miałem zostać ale tak napitalało, że jak na chwilę ucichło to zwialiśmy do domu. Ostatnio coś często moknę nad wodą i tą nockę postanowiłem odpuścić No a zdjęcia mega. Wczoraj by można było zdjęcie fajne trafić też nad Wisłą. Mam okno z pokoju w kierunku Wisły (około 10 km) i za małolata lubiłem oglądać "nadwiślańskie dyskoteki", teraz sąsiad powiększył chałupę i cały widok mi zasłania... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasienieznam Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 co by nie zaśmiecać wątku zdjęciami, zapodam link burz do mojej skromnej galeriihttps://www.facebook.com/tomasz.palacz.58/media_set?set=a.804071496271925.1073741845.100000072473766&type=3 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi