Jack__Daniels Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ja bym się tego mocniejszego nie bał. Jeśli mam łowić twardymi jerkami (Slider czy inne Fatso)to wiążę drut, jeśli gumami (np Soft4Play albo Hairy Mary)to wtedy jakaś stalową, miękką plecionkę.Jaką będziesz miał nawinięta linkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 30lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To ja bym brał ten 35lb bo i tak masz zapas w razie czego ..... właściwie w razie czego to i tak pierwsza strzeli plecionka.Co do wiązania, to kiedyś z @doktorkiem zrobiliśmy mały eksperyment i on zawiązał z jednej strony taki przypon, a ja z drugiej strony zacisnąłem go na tulejce. Kombinerki w ręce i sprawdzaliśmy gdzie strzeli. Strzelił na wiązaniu, ale że był to test jednorazowy wiec testem tego nazwać nie można bo za mała próba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dzięki za odp, wezmę 35lb w razie czego jest giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi