Pisałem co prawda w tej sprawie z jednym z modów, ale z racji tej, że nie ma nigdzie (chyba...) tego tematu, chciałbym zaproponować, żeby punkty ostrzeżenia, które niestety czasem można otrzymać (mi się rónież zdarzyło ), podlegały usunięciu (wraz z ograniczeniami nałożonymi na osobe je otrzymującą) po upływie jakiegoś zdefiniowanego okresu.
Coś na zasadzie punktów karnych za wykroczenie drogowe ...
Proponuję, aby punkty były usuwane np. po 2-3 miesiącach od ich przyznania. Co Wy na to?
Pytanie
seemoore
Witajcie,
Pisałem co prawda w tej sprawie z jednym z modów, ale z racji tej, że nie ma nigdzie (chyba...) tego tematu, chciałbym zaproponować, żeby punkty ostrzeżenia, które niestety czasem można otrzymać (mi się rónież zdarzyło
), podlegały usunięciu (wraz z ograniczeniami nałożonymi na osobe je otrzymującą) po upływie jakiegoś zdefiniowanego okresu.
Coś na zasadzie punktów karnych za wykroczenie drogowe
...
Proponuję, aby punkty były usuwane np. po 2-3 miesiącach od ich przyznania. Co Wy na to?
Modów i Adminów proszę o rozważenie propozycji
.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego
...
Top użytkownicy dla tego pytania
7
7
6
4
Popularne dni
26 Wrz
13
3 Sie
11
29 Lip
10
11 Sie
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 7 odpowiedzi
robert67 7 odpowiedzi
koks 6 odpowiedzi
Dagon 4 odpowiedzi
Popularne dni
26 Wrz 2014
13 odpowiedzi
3 Sie 2014
11 odpowiedzi
29 Lip 2014
10 odpowiedzi
11 Sie 2014
10 odpowiedzi
Popularne posty
woblery z Bielska
Polityka właściciela (li) portalu. Sądzę, że reguły są jasne i właściciel posiada pełne prawo do swobodnego redagowania tych reguł. I nie musi się nikomu tłumaczyć, dlaczego. Dziś każdy może sam założ
woblery z Bielska
Członkiem (hmmm ) jerkbaitowej społeczności jestem niedługo, lecz uważnie obserwuję i czytam posty o tym, jak to rzewniej bywało. Dzisiejsza moderacja to mały pikuś (podobno ) wobec wcześniejszych p
mario
Wystarczy. Myślę, że nie tylko na dzisiaj.
77 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi