Skocz do zawartości
  • 0

Punkty ostrzeżenia

seemoore

Pytanie

Witajcie,

Pisałem co prawda w tej sprawie z jednym z modów, ale z racji tej, że nie ma nigdzie (chyba...) tego tematu, chciałbym zaproponować, żeby punkty ostrzeżenia, które niestety czasem można otrzymać (mi się rónież zdarzyło :P), podlegały usunięciu (wraz z ograniczeniami nałożonymi na osobe je otrzymującą) po upływie jakiegoś zdefiniowanego okresu. 

Coś na zasadzie punktów karnych za wykroczenie drogowe :)...

Proponuję, aby punkty były usuwane np. po 2-3 miesiącach od ich przyznania. Co Wy na to? :)

Modów i Adminów proszę o rozważenie propozycji :)

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)...

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Brak możliwości kasowania punktów karnych to mnożenie następnych userów pod nowymi nickami. Może dobrze ale z tego co widzę to paru wyleciało za "denerwowanie administracji".  Wilku to patologia ale kilku innych to byli wartościowi, pracowici, userzy o trochę innym podejściu do rzeczywistości.

• 0

Tak jak napisaliśmy - na razie punkty zostają. Obmyślimy - czy będzie możliwość usuwania i w jaki sposób. Napewno nie czas będzie tym wyznacznikiem.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Witam,

Sposob najprostszy z mozliwych- usuniecie punktu z dzialu sprzedam = artykul o lowieniu ryb ( trolling za okoniem sie nie liczy z powodow oczywistych) na strone glowna i po sprawie, tylko ma byc o lowieniu a nie sprzecie!!! :) :) :) 

Bujo

• 0

Dajmy może spokój psychozom . To nic nie daje , ani niczego nie tłumaczy . Okresowe , uzasadnione ważnymi względami wykluczenie - z giełdy , forum , czy nawet jakiejś zajadłej dyskusji , z gwarantowaną możliwością powrotu jest prostsze , bardziej sprawiedliwe i pewnie też bardziej wychowawcze . Lepsze niż ,  nie - bo nie ..

Walka z co bardziej pyskatymi oponentami , wybranymi wrogami ludu , albo trudniejszymi użytkownikami przy pomocy dożywotniego wykluczenia jest daremna i za każdym razem przegrana :) 

Taki właśnie jest męski świat . Będą czasem dymy .. albo martwa cisza ..

• 0

Tak sobie czytam ten post i wlasnie zwrocilem uwage (rok czasu mi to zajelo hehe) , ze sam mam jedno ostrzezenie z 15 wrzesnia 2013 roku z wszystkomowiacym komentarzem od Friko: ''za nieodpowiednie zachowanie'' - a to sie dopiero usmialem :D . Nie bede glosno komentowal tego, bo nie chce sie narazic mojemu nowemu wychowawcy - bo podobno nie mozna komentowac na forum poczynan wychowawcow i jakbym dostal za to drugie ostrzezenie to by mnie Mama na ryby nie puscila za kare albo nie dala kieszonkowego na nowa blystke gnoma :(

• 0

Dla mnie to tylko dziecinada ze strony friko bo sie chlop (albo dzieciak :) nie popisal :)  - szukalem po dacie za co zostalem ''ukarany'' przez ''wychowawce'' ale wyglada, ze ten post zostal usuniety .... chyba bo nie moge znalezc nic z ta data mojej uwagi w dzienniczku. Kurde tak sobie patrze i to forum dziala jak dobre i poczciwe SB - wycinaja to co im nie odpowiada:)

Fajnie by bylo, zeby friko  sie wypowiedzial w tej sprawie bo wiem, ze to czyta....

• 0

Friko się wypowie zapewne. Niebawem.

Ja mam tylko jedną uwagę - jeżeli przyjęte tutaj zasady nie odpowiadają, to nikt nikogo na siłę nie trzyma...

To forum prywatne, na którym właściciel określa reguły.

mozesz mi uscislic swoje nicniemowiace stwierdzenie: ''tutaj przyjete zasady'' ... a poza tym twoja retoryka typy: jak sie nie podoba to w.....j do mnie nie przemawia bo nie jestem na tym forum od wczoraj  -  I twoja gadka w stylu tuska (mam nadzieje, ze nie jestes z po)  do mnie nie przemawia bo to wlasnie ludzie tacy jak ja (czytaj: uzytkownicy) tworza to forum a nie moderatorzy jak ty - no chyba, ze dozycie do tzw kregu samozadowolenia (czytaj: paru kolesi samozadowajacych sie wlasna obecnascia) ;) prywata co niektorym do glowy uderzyla jak widac :lol:

• 0

Jakoś 11.000 użytkowników nie ma z tym problemu.. może załóż swoje kółko adoracji swoich poglądów i postaraj się ich (nas) ściągnąć na swoją stronę. Pokaż nam lepsza alternatywę a nie narzekaj tylko...

Ps. a z tym PO to słabe było .... w ch***j słabe

• Like 1

• 0

mozesz mi uscislic swoje nicniemowiace stwierdzenie: ''tutaj przyjete zasady'' ... a poza tym twoja retoryka typy: jak sie nie podoba to w.....j do mnie nie przemawia bo nie jestem na tym forum od wczoraj  -  I twoja gadka w stylu tuska (mam nadzieje, ze nie jestes z po)  do mnie nie przemawia bo to wlasnie ludzie tacy jak ja (czytaj: uzytkownicy) tworza to forum a nie moderatorzy jak ty - no chyba, ze dozycie do tzw kregu samozadowolenia (czytaj: paru kolesi samozadowajacych sie wlasna obecnascia) ;) prywata co niektorym do glowy uderzyla jak widac :lol:

Zdarzyło Ci się kiedyś dociec ...co znaczy "retoryka" :)

• Like 1

• 0

Friko się wypowie zapewne. Niebawem.

Ja mam tylko jedną uwagę - jeżeli przyjęte tutaj zasady nie odpowiadają, to nikt nikogo na siłę nie trzyma...

To forum prywatne, na którym właściciel określa reguły.

tak gwoli scislosci - jestem na bodajze 30 (40?) roznych forach polskich, amerykanskich angielskich i finskich w roznych dziedzinach (wykraczam poza wedkarstwo czasami ;) ) i takiego teksu jak twoj nikt mi jeszcze nie sprzedal na temat prywaty ale jak widze polak (z malej) potrafi :lol: gratki (sarkazm) :D

• 0

Mam nadzieję ,żę nie jesteś z Pis-u . Taka zabawa w odbijanie piłeczki niczemu nie służąca. Ot, posty nabijam sobie.

• 0

Jakoś 11.000 użytkowników nie ma z tym problemu.. może załóż swoje kółko adoracji swoich poglądów i postaraj się ich (nas) ściągnąć na swoją stronę. Pokaż nam lepsza alternatywę a nie narzekaj tylko...

Ps. a z tym PO to słabe było .... w ch***j słabe

Zdarzyło Ci się kiedyś dociec ...co znaczy "retoryka" :)

to dla ciebie jezeli do  szkoly nie bylo ci po drodze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Retoryka ;) (a tak poza tym czy ja do ciebie cos mowilem? czy friko ma az tyle adwokatow?

• 0

to dla ciebie jezeli do  szkoly nie bylo ci po drodze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Retoryka ;) (a tak poza tym czy ja do ciebie cos mowilem? czy friko ma az tyle adwokatow?

Sauve Toi ;) "

Retoryka (gr. ῥητορική rhetorike, od wyrazu ῥήτωρ rhetor "mówca") – krasomówstwo, sztuka wymowy, umiejętność opisania swojego punktu widzenia i przekonywania słuchaczy do swoich racji, czyli sztuka perswazji.

Teoria retoryki opierała się na obserwacji możliwości perswazyjnych ludzkiej mowy, a środki retoryczne pochodziły z mów oratorów. Natomiast zadaniem teoretyków było opracowywanie wskazówek przydatnych w układaniu mowy, a także klasyfikacja zabiegów retorycznych – przy czym zasady klasyfikacji, np. tropów i figur retorycznych, różniły się w zależności od autora. Według Arystotelesa retoryka służy wynajdywaniu tego, co w mowie może mieć znaczenie przekonywające.

Przeciwieństwem sztucznej retoryki jest parezja – wypowiedź oparta na szczerości i otwartości."

• Like 2

• 0

To nie jest kwestia tego kto ilu ma adwokatów, tylko reakcja na Twoje dziecinne beczenie i robienie dymu o jeden punkcik.

Jak tak Ciebie to boli, to napisz na pw i pogadaj jak facet w cztery oczy z moderatorem, od którego zebrałeś po uszach.

Albo napisz podanie...

Edytowane przez Dagon
  • Like 1

• 0

Przyjęte zasady, czyli regulamin forum:

http://jerkbait.pl/index.php?app=forums&module=forums&section=rules&f=11

Zakładam, że - jako długoletni użytkownik forum, co sam podkreślasz - znasz ten regulamin doskonale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...