Skocz do zawartości
  • 0

Punkty ostrzeżenia

seemoore

Pytanie

Witajcie,

Pisałem co prawda w tej sprawie z jednym z modów, ale z racji tej, że nie ma nigdzie (chyba...) tego tematu, chciałbym zaproponować, żeby punkty ostrzeżenia, które niestety czasem można otrzymać (mi się rónież zdarzyło :P), podlegały usunięciu (wraz z ograniczeniami nałożonymi na osobe je otrzymującą) po upływie jakiegoś zdefiniowanego okresu. 

Coś na zasadzie punktów karnych za wykroczenie drogowe :)...

Proponuję, aby punkty były usuwane np. po 2-3 miesiącach od ich przyznania. Co Wy na to? :)

Modów i Adminów proszę o rozważenie propozycji :)

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)...

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jakoś 11.000 użytkowników nie ma z tym problemu.. może załóż swoje kółko adoracji swoich poglądów i postaraj się ich (nas) ściągnąć na swoją stronę. Pokaż nam lepsza alternatywę a nie narzekaj tylko...

Ps. a z tym PO to słabe było .... w ch***j słabe

nie no - nastepny adwokat (przy....s?) friko :) moze ktos da szanse sie friko wypowiedziec??? A tak poza tym - kto ciebie do tablicy wywolywal? Czy ty nie masz nic innego do roboty tylko wcinasz sie jak przyslowiowe ''majty w d..e'' w kazdy temat na tym forum bez jakiejkolwiek wiedzy - ot aby tak wrzucic co ci na watrobie lezy? Nie masz zony, dzieci, psa, kanarka albo tak po prostu moze bys dla odmiany na ryby poszedl:) Z tego co pamietam z toba juz mialem niemila rozmowe bo jechales na emigrantow (bo jakoby wszyscy emigranci sa jak twoj kolega z wioski itp - mam dobra pamiec w odroznieniu od ciebie jak widac) i chyba za gadke z toba dostalem ''wychowke'' ale widze, ze ty za dupowlastwo chyba sie uchowales:) Acha -  przepraszam jezeli urazilem twoje poglady polityczne:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...