Tommek Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam,czy tylko mi się wydaje że nie ma opcji wyszukiwania wątkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 No właśnie ja też ostatnio parę rzeczy chciałem znaleźć i....no właśnie...ja też nie widzę wyszukiwarki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Zginela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Spójrz na samą góre <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 mozna wyszukiwac przez google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 mozna wyszukiwac przez google Tylko trzeba odznaczyć Web i zaznaczyć www.jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Aaa już widzę tylko trzeba wejść do jakiegoś działu żeby widzieć wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Jest!. Już widzę....Mea culpa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam,niestety opcja szukania przez google kiepsko działa,albo wyskakuje że odkryłeś nieprawidlowy odnosnik powiadom administratora albo ta funkcja została zablokowana przez administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ... i zdaje się możliwości wyszukiwania są ograniczone.Brakuje mi filtrów wyszukiwania (użytkownik, frazy, działy).Googlowa u mnie działa całkiem dobrze, ale... czy ta zmiana jest na stałe? Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tommek
Witam,czy tylko mi się wydaje że nie ma opcji wyszukiwania wątkow?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi